Social Media

Fashion inspiration: Negin Mirsaheli


Een tijdje geleden was ik op Instagram op zoek naar wat bloggers die een leuke kledingstijl hadden om hier mijn inspiratie uit te halen. Ik was meteen verliefd op de stijl van Negin Mirsaheli, toen ik haar prachtige foto's zag. Negin is een Nederlandse fashion-blogger, en inmiddels al over de hele wereld bekend.


Ik vind haar foto's en haar kleding zo mooi, dat ik het graag met jullie wilde delen. En misschien inspireren deze foto's jullie ook wel...Wat een mooie outfits draagt ze, vinden jullie niet? Ik wou dat ik haar kleding in mijn kast had hangen. Haar kledingstijl is classy en vrouwelijk, maar soms ook edgy en stoer, wat ik heel erg leuk vind. Wat ik vooral ook een pluspunt vind, is dat haar outfits eigenlijk heel draagbaar zijn. Je kunt het makkelijk 'namaken' en overdag aantrekken. Sommige bloggers maken namelijk prachtige foto's en creƫren hele mooie outfits, maar vaak is het dan toch minder draagbaar.

Wil je nog meer outfits zien van Negin Mirsaheli? Ga dan naar neginmirsaheli.com.

Wat vinden jullie van haar outfits?

Post a Comment

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD