Social Media

Interior Inspiration: copper


Als je net zoals ik regelmatig op Pinterest kijkt, met name voor interieurs, ben je deze trend vast wel een keer tegengekomen. Koper is namelijk erg 'in', en je ziet het vaak terug in interieurfoto's. Ik moet eerlijk bekennen dat ik ook gezwicht ben voor deze 'kopertrend'. En zeg nou zelf: kan jij het weerstaan?

Een lamp, een schaaltje of een kaarsenhouder in koperkleur vind ik prachtig. Zelf heb ik op mijn kamer een koperkleurig vaasje en kaarsenhoudertje. Een paar kleine koperkleurige details kunnen al best opvallen, dus ik zou het zelf niet overdrijven. Ik heb namelijk ook meubels in een koperkleur gezien, maar dat gaat me toch net iets te ver.
De koperkleurige schappen hierboven vind ik echt mooi. Ik vind het nét niet teveel. Het neigt wel een beetje naar 'too much', maar ik vind dat het nog wel kan.
Deze kleerhangers vind ik zo mooi! Hoe tof zou het zijn om die in je kast te hebben hangen?
Een paar koperkleurige plantenpotjes vind ik ook nog wel mooi, hoewel ik deze hierboven wat minder vind. 


Het viel me laatst op dat de H&M echt leuke koperkleurige spulletjes heeft, zoals kaarsenhouders, vaasjes, potjes en schaaltjes. Zeker een aanrader om daar eens een kijkje te nemen dus!Wat vinden jullie van deze 'kopertrend'?

Post a Comment

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD