Social Media

Intertior Inspiration


Interieurinspiratie: erg populair op dit moment. Op Pinterest, Tumblr, WeHeartIt: het komt overal terug. Zelf vind ik het ook erg leuk om interieurfoto's te bekijken. Eindeloos plaatjes zoeken en ideeën opdoen voor je eigen kamer/huis. Omdat ik waarschijnlijk over een half jaartje, misschien iets langer, op kamers ga, vind ik het extra leuk om verschillende stijlen te bekijken om te zien wat er bij mij past.

Vooral witte interieurs zie je op dit moment veel terug. Ik vind dit erg mooi, maar ik denk niet dat ik zelf zo mijn kamer/huis in zal richten. Voor mij zal het dan niet als 'thuis' voelen, omdat ik het dan niet gezellig vind. Ik ga zeker wit gebruiken in mijn interieur, maar álles wit... Dat vind ik een beetje overdreven.

Ik hou ook heel erg van Perzische tapijten. Natuurlijk zijn de echte erg duur, wij hebben er in de woonkamer thuis liggen, maar een neppe vind ik ook al prima. Als 'ie maar mooi is. Ik ga zeker een tapijtje zien te scoren als ik op kamers ga, en dat het liefst een rode. 

Ook ben ik heel erg fan van mosterdgeel. Wat een prachtige kleur is dit. De kleur geel zelf doet me niet zo veel, maar mosterdgeel is zo warm dat het meteen gezellig oogt. Ik vind ook dat deze kleur bij heel veel andere kleuren past. Bij zo'n rood Perzisch tapijtje, maar ook bij bijvoorbeeld olijfgroen of zelfs donkerpaars. Alles kan.

De jaren 60/70 komen weer erg terug als je kijkt naar de interieurfoto's. Donkere houtkleuren, ronde tafelpoten en de kleuren oranje en groen waren erg populair. Neem bijvoorbeeld maar eens een kijkje op de site urbanoutfitters.com en kijk bij de meubels of woonaccessoires. Hier zie je duidelijk deze jaren terug, en wat hou ik ervan! Behalve oranje, dat vind ik nou echt een verschrikkelijke kleur, haha. 

Wat ik ook graag op mijn kamer wil als ik op kamers ga, zijn planten. Ik woon nu nog thuis bij mijn ouders, en ik heb een paar kleine cactussen en een kleine klimop. Ik moet eerlijk toegeven dat ik niet goed ben in het verzorgen van planten, dit is namelijk al mijn tweede klimop. Maar ik vind het wel leven in een kamer of huis brengen, en het creëert sfeer. Hopelijk hebben jullie nu ook wat inspiratie opgedaan voor je kamer of huis! 

Van wat voor soort interieurs houden jullie?

Post a Comment

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD