Social Media

Mijn Favoriete Paletten


Urban Decay... Als je van beauty houdt, ben je deze naam vast al vaker tegengekomen. Vooral de Naked Palettes zijn Urban Decay zijn erg populair. Omdat ik zo benieuwd was naar de paletten van Urban Decay, kon ik niet anders dan meegaan met deze hype. Deze paletten heb ik al een tijdje, maar het zijn echt mijn favoriete paletten geworden!

Een paar maanden geleden heb ik het Naked Basics Palette van Urban Decay gekocht. Ik had namelijk nog bijna geen matte oogschaduws. Ik besloot daarom dit palette aan te schaffen. Deze heb ik in Dublin gekocht. 


P.S. Sorry voor de foto's! Deze paletten heb ik al een tijdje, dus ze zijn niet zo mooi en schoon meer!


Het Naked Basics Palette bevat 6 kleuren, namelijk: Venus, Foxy, W.O.S., Naked 2, Faint en Crave. Het zijn allemaal matte oogschaduws, behalve Venus. Venus heeft een lichte shimmer.Hierboven zie je de swatches op mijn arm. Van links naar rechts: Venus, Foxy, W.O.S., Naked 2, Faint en Crave. Foxy en W.O.S. zijn moeilijk te zien op mijn huid, doordat ze veel op mijn huidskleur lijken. Wel zijn ze erg fijn als basis op je ooglid. Zoals je ziet zijn ze goed gepigmenteerd! Dit is nog weleens moeilijk bij matte oogschaduws.


Toen ik in Dublin was, was ik ook op zoek naar een highlighter. Toen ik bij de Urban Decay counter stond, zag ik ook het Naked Flushed Palette liggen. Ik was eigenlijk van plan om maar één palette te kopen, maar omdat ik ze zo mooi vond en ze moeilijk verkrijgbaar zijn in Nederland, heb ik ze allebei aangeschaft.


Het Naked Flushed Palette heb ik gekocht in het 'type' Streak. Ik vind de kleuren echt prachtig!


Hierboven zie je swatches van de bronzer, highlighter en blush. Zoals je kunt zien geeft de highlighter echt een hele mooie glans. Ook de bronzer is heeft een lichte schimmer. 


En dan natuurlijk het meest bekende palette: het Naked 2 Palette. Dit palette heb ik nu bijna een jaar, en ik ben er nog altijd erg blij mee. De kleuren zijn prachtig, ze zijn fijn om mee te werken en er komt ook nog een oogschaduwkwast bij en wat monstertjes van oogschaduwbasissen van Urban Decay (die natuurlijk allang op zijn).


Het Naked 2 Palette bevat 12 kleuren, namelijk: Foxy, Half Baked, Booty Call, Chopper, Tease, Snakebite, Suspect, Pistol, Verve, YDK, Busted en Blackout.
En hier de swatches. Wat een mooie kleuren zijn het toch! De kleuren die ik het meest gebruik zijn Snakebite, Suspect, YDK en Busted. Dit zijn redelijk neutrale bruine kleuren, en ze passen echt overal bij.


De Urban Decay Paletten zijn echt enorm fijn. Ik zou ze iedereen aanraden. Wel zijn ze natuurlijk aan de prijzige kant. Voor het Naked Basics Palette en het Naked Flushed Palette heb ik beide €29,- betaald, en voor het Naked 2 Palette heb ik ongeveer €50,- neergelegd (inclusief invoerrechten, helaas). Maar als je het ervoor over hebt, heb je er zeker nog erg lang plezier van!


Urban Decay producten zijn helaas niet in winkels in Nederland te koop, maar gelukkig wel op buitenlandse webshops zoals Beautybay.com of HQhair.com.


Hebben jullie producten van Urban Decay of welke UD producten staan er nog op jullie wishlist?

2 comments

 1. Wat een prachtige highlighter zit er in het Flushed palette! Ik zou graag het Naked Basics pallet willen aanschaffen.
  Liefs, Iris

  ReplyDelete
  Replies
  1. Vind ik ook! Naked Basics vind ik super fijn en gebruik ik heel vaak :)

   Delete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD