Social Media

My Make-up Wishlist


Make-up... Je kunt er nooit genoeg van hebben. Verschillende kleuren, texturen, finishes... Vandaag ga ik het hebben over make-up producten die ik graag nog zou willen hebben. Niet omdat ik ze nodig heb, maar gewoon omdat ik ze graag zou willen proberen en omdat er met dromen niets mis is.


Wat ik nu vooral heel erg graag wil hebben, is de lipliner Soar van MAC en de lipstick Faux. Waarschijnlijk zijn jullie al bekend met de Kylie Jenner lips. De kleur op haar lippen vind ik echt prachtig. Zelf heb ik al een lipstick van Rimmel die er een beetje op lijkt, maar ik wil graag de lipstick en lipliner van MAC proberen. 

Ook zou ik graag de lipstick Media van MAC willen proberen. Ik ben namelijk opzoek naar een donkere berry lipkleur, een die tussen donkerrood en donkerpaars inzit. Ik ben erachter gekomen dat het nog best moeilijk is om zo'n kleur te vinden. Wel zag ik een mooie berry lipstick van Charlotte Tilbury, maar jammer genoeg is dat merk niet in Nederland verkrijgbaar, zijn de producten best prijzig en zijn de verzendkosten ook nog eens niet goedkoop...

Daarnaast wil ik al een hele tijd het Natural at Night Palette van Too Faced. Van Too Faced heb ik wel de shadowinsurance, maar hun oogschaduws heb ik nog nooit geprobeerd. Ik vind de kleuren in dit palette prachtig, en zou ze graag willen proberen. 


Ik zou ook nog graag een keer willen investeren in een goede foundation. Op dit moment gebruik ik er een van Catrice, die wel prima is, maar je merkt wel dat de kwaliteit minder is. De foundation blijft namelijk niet de hele dag mooi zitten. Ik zou nog niet zo goed weten van welk merk ik een foundation zou willen, maar meestal hoor je wel goede dingen over foundations van MAC.


Over de paint pots van MAC hoor ik ook vaak veel goeds. Dit lijkt me vooral ideaal als je haast hebt, maar er toch nog uit wil zien alsof je veel tijd aan je make-up hebt besteed. Vooral de kleur groundwork lijkt me mooi.Als laatst van MAC, zou ik nog héél graag een Mineralize Skinfinish willen bemachtigen, een highlighter van MAC. Vooral Lightscapade en Soft and Gentle vind ik erg mooi.Zoals jullie misschien in een vorige blogpost hebben gelezen, vind ik de paletten van Urban Decay erg fijn. Nu heb ik al Naked Basics, waar ik helemaal weg van ben, maar Naked Basics 2 lijkt me ook prachtig. Natuurlijk lijken deze paletten wel op elkaar, maar toch hebben ze net weer andere kleuren. Als laatst zou ik heel graag de Zoeva Rose Golden Complete Eye Set bij mijn andere kwasten willen hebben staan. Ik ben al erg gelukkig met de Zoeva Rose Golden Luxury Set, maar deze Eye Set maakt mijn collectie natuurlijk wel compleet. Vooral de rosé gouden details vind ik prachtig in combinatie met de donkerbruine kleur van de kwasten zelf. Ik vind de kwasten van Zoeva echt enorm fijn, en qua prijs valt het ook nog mee. Natuurlijk is het nog steeds een grote uitgave, want zo'n set kost rond de €60,-, maar dan heb je wel veel en goede kwasten die per stuk nog niet eens zo prijzig zijn. 

Zo, dat was mijn wishlist op dit moment wel weer. Natuurlijk zijn er nog wel andere dingen die ik graag zou willen testen, maar naar de producten die ik nu genoemd heb ben ik het meest benieuwd.


Wat voor make-up producten staan er op jullie wishlist?

2 comments

  1. Heerlijk om te dromen en kwijlen bij al die prachtige make-up items. Vooral de kwasten set van Zoeva lijkt mij zo ontzettend fijn, die staat absoluut ook op mijn wishlist!

    ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD