Social Media

The Body Shop Moringa Products


The Body Shop: met deze winkel heb ik een love-hate relationship. Sommige producten vind ik geweldig, maar andere vind ik echt helemaal niets. Dat komt voornamelijk door de geuren van The Body Shop, de meeste geuren zijn heel zoet waardoor ik ze echt niet lekker vind. Vandaag ga ik voor jullie de producten van de Moringa-lijn reviewen, en ik kan je alvast zeggen dat ik deze geur wél lekker vind. De producten die ik ga reviewen zaten in een kerstpakket, maar omdat de handzeep al in gebruik is, heb ik besloten om de producten zonder de zeep (en zonder dus een foto met de producten in de doos) te reviewen. De producten die dus wel aan bod komen in deze blogpost zijn de Moringa Shower Gel (250 ml), de Moringa Body Butter (50 ml) en de Moringa Body Scrub (50 ml).Hierboven ze je de producten nog een keer. Ook kreeg ik er in het kerstpakket een douchepuff bij. Dit vind ik er altijd leuk uitzien, maar eigenlijk gebruik ik dit niet. Ik vind het altijd een beetje onhygiënisch om zo'n puff lang in mijn douche te hebben liggen, dus dit is niet aan mij besteed. 


De geur van moringa vind ik lastig te omschrijven. Het is echt een bloemige geur, maar niet heel zoet. Het is een hele vrouwelijke geur, en het doet me echt aan bloemen denken. Dit is natuurlijk vrij logisch, maar ik bedoel ermee dat de producten best natuurlijk ruiken.


Als eerst de Moringa Shower Gel. Ik heb al eens eerder een shower gel van The Body Shop geprobeerd, namelijk de Passion Fruit Shower Gel. Deze vond ik erg fijn, en ook lekker ruiken. Ik moet eerlijk bekennen dat ik 'm zo zoet naar snoepjes vond ruiken, dat ik op een gegeven moment zelfs een héél klein beetje heb geproefd én het smaakte ook nog best oké (waarschijnlijk too much information...). De Moringa Shower Gel vind ik ook erg fijn in gebruik. Hij schuimt lekker, ruikt lekker en doet z'n werk gewoon goed. Ik vind het geen bijzonder product, maar het is een prima shower gel. De Moringa Shower Gel bevat 250 ml.
En dan mijn favoriet van de drie: de Moringa Body Butter! Ik hou zo van de body butters van The Body Shop. De structuur is fijn: niet te vloeibaar maar ook niet te stroef. Precies goed! Ook deze body butter vind ik erg fijn. Het trekt snel in, smeert goed uit en het ruikt heerlijk! Hoewel deze producten uit dezelfde lijn zijn, ruiken ze allemaal toch nét iets anders. De geur van de body butter is echt mijn favoriet. De Moringa Body Butter bevat 50 ml.

Dan als laatst de Moringa Body Scrub. Ik was heel benieuwd naar de scrub, want ik had nog nooit een body scrub van The Body Shop geprobeerd. Tot mijn verbazing vond ik de scrub erg fijn! De scrub ziet er namelijk niet heel smakelijk uit, dat komt denk ik vooral door de kleur. 


De geur van de body scrub is net weer iets anders dan de andere producten. Deze ruikt minder naar moringa, maar wat neutraler. De geur is niet zo speciaal.


De scrub vind ik zo fijn, omdat de korreltjes in de scrub precies goed zijn naar mijn mening. Het is een iets 'hardere' scrub, dus als je van milde scrubs houdt is dit misschien niet iets voor jou. Voor mijn lichaam vind ik het juist fijn om een hardere scrub te gebruiken. Na het scrubben met dit product is mijn huid ook echt wat zachter geworden, heel fijn! 


De Moringa Body Scrub bevat ook 50 ml.Zoals jullie waarschijnlijk al gemerkt hebben, ben ik erg tevreden over deze producten. Ze ruiken allemaal lekker, doen hun werk goed en zijn fijn in gebruik. Ik raad ze zeker aan, tenminste als je van deze geur houdt. 


Tot mijn verbazing zijn is zelfs het kerstpakket nog steeds te koop bij The Body Shop (in ieder geval op thebodyshop.nl)! Nu voor maar liefst €11,50, dus dat is zeker de moeite waard!De Moringa producten van The Body Shop zijn te koop in de winkel of op www.thebodyshop.nl in de cadeauset voor €11,50. Afzonderlijk zijn is de Body Scrub €15,- (200 ml), de Shower Gel €7,- (250 ml) en de Body Butter €6,- (50 ml) en €16,- (200 ml).Wat vinden jullie van de producten van The Body Shop, en wat is jullie favoriete productlijn?

2 comments

  1. Lijken me erg fijne producten.
    De geur lijkt mij ook erg heerlijk.

    ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD