Social Media

Philosophy Hope in a JarEen paar maanden geleden was ik op zoek naar een goede moisturizer. Ik had op internet al verschillende reviews gelezen en producten bekeken. Toen ik in de Ici Paris XL kwam, besloot ik om Hope in a Jar van Philosophy een kans te geven en heb dit product gekocht. Ik had al meerdere dingen gelezen over Philosophy en Hope in a Jar, dus ik was er erg benieuwd naar.Philosophy staat bekend om leuke quotes en beschrijvingen, wat ook op de verpakking van Hope in a Jar te vinden is. Hope in a Jar is een moisturizer voor alle huidtypen, althans... Dat is natuurlijk wat de verpakking zegt. In het potje zit 60 ml, wat redelijk veel is. 

Hope in a Jar is het eerste product wat ik gekocht heb van Philosophy, samen met de Total Matteness oil-free mattifying pore refiner.Hierboven zie je een foto van de ingrediënten. Om een duidelijk beeld te geven over de ingrediënten, zal ik er een paar toelichten. Er zitten namelijk goede, maar ook slechte ingrediënten in deze moisturizer.De goede ingrediënten die Hope in a Jar bevat zijn: 

Behenoxy Dimethicone: geeft de houd een glad gevoel bij aanraking, zonder vet aan te voelen. Dit is goed voor alle huidtypen.


Glycerin: is hydraterend (vochtregulerend) voor de huid. Dit is goed voor de normale huid en droge huid.Panthenol (vitamine B5): hydrateert de huid en herstelt de beschermende functie. Huidtypen: alle.De slechte ingrediënten, die ook in het product verwerkt zijn, zijn:

- lavandula angustifolia oil (lavendel)
- linalool (gelukkig maar een kleine concentratie, want het ingrediënt staat onderaan de lijst)


Gelukkig zitten er meer goede dan slechte ingrediënten in het product. Maar doordat de moisturizer in een potje zit, wordt de werking van de antioxidanten (die de huid beschermen) minder. Antioxidanten kunnen namelijk niet tegen licht en lucht. Een luchtdicht pompEen luchtdicht pompje is daarom eigenlijk het beste. 


Don't worry, ik gebruik deze crème al een paar maanden, dus hij zit voller als je 'm koopt!
De structuur van de moisturizer vind ik erg fijn. De crème is luchtig en trekt snel in de huid. Je hebt ook maar een klein beetje nodig voor je gezicht, dus je kunt er lang mee doen. Ook heb ik op sommige plekken van mijn gezicht vettige zones, maar ook hier kun je de crème prima voor gebruiken. Mijn gezicht wordt er niet vettig van.Sommige mensen vinden de crème wel stinken. In het begin moest ik er ook wel even aan wennen, het ruikt namelijk een beetje medicinaal. Nu ik eraan gewend ben stoor ik me er niet meer aan, en vind ik het zelfs best lekker ruiken.Over het algemeen ben ik tevreden over deze moisturizer. Hij trekt snel in, maakt mijn huid niet vettig en hydratreert. Wel moet ik toegeven dat ik niet heel erg veel verschil merk, en ik koop de volgende keer toch liever een flacon met een pompje of een tube, omdat dat wat hygiënischer is. Het is een fijne crème, maar ik zou hem niet opnieuw aanschaffen. Puur omdat ik denk dat er betere crèmes te verkrijgen zijn.Hope in a Jar van Philosophy is onder andere te koop bij Ici Paris XL voor ongeveer €37,- voor 60 ml.

Post a Comment

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD