Social Media

Rituals Touch of Light Body Cream


Nog nooit had ik een body cream van Rituals gehad, wat best opmerkelijk is aangezien ik veel andere producten van Rituals al wel gebruikt heb. Ik ben namelijk een grote fan van de Rituals producten. De Touch of Light Body Cream had ik al vaker in de winkel geroken, en ik vond hem zo lekker! Ik was dan ook heel enthousiast toen ik deze voor kerst kreeg!

De Touch of Light Body Cream van Rituals ruikt alleen al super lekker. Hij doet me heel erg denken aan de geur Alien van Thierry Mugler. Het flacon van de body cream bevat 200 ml.


Hierboven een lijstje met de ingrediënten. Nu verdiep ik me minder in de ingrediënten van lichaamsproducten dan gezichtsproducten, maar ik zie er al wel een paar goede ingrediënten tussen staan. Glycerin (wat vochtregulerend is), vegetable oil (plantaardige olie) en sunflower oil (zonnebloemolie) zijn in ieder geval goed voor je huid.De structuur van de body cream vind ik echt geweldig. Het zit eigenlijk tussen een bodylotion en body butter (zoals bijvoorbeeld van The Body Shop) in. De structuur is niet zo vochtig als die van een bodylotion, maar ook niet zo stroef als die van een body butter, hoewel ik body butters ook erg fijn vind. De body cream trekt snel in en maakt de huid minder droog. Perfect voor in de winter, maar ook erg fijn voor in de zomer natuurlijk.


De geur van de body cream bevat patchouli en cardamom. Hij lijkt erg op de geur Alien van Thierry Mugler, zoals ik al zei. Echt heerlijk vind ik het! Ook blijft de geur enorm lang hangen. Als ik het in de ochtend opsmeer nadat ik gedoucht heb, ruik je het in de avond nog steeds!De Touch of Light Body Cream van Rituals raad ik zeker aan! Het is een super fijne body cream, trekt snel in, ruikt heerlijk en de geur blijft heel lang hangen. Ook de prijs vind ik goed te doen voor zo'n grote pot. Het is wel een limited edition, maar ik hoop dat deze lijn bij de vaste collectie gaat horen!De Touch of Light Body Cream van Rituals is te koop bij Rituals winkels of in de V&D voor €15,- voor 200 ml.Hebben jullie al weleens een body cream van Rituals geprobeerd, en wat vonden jullie ervan?

Post a Comment

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD