Social Media

Ear Piercing Inspiration


Een helix piercing: een knopje of ringetje aan de rand van je oor. Eigenlijk wil ik dit al heel erg lang, misschien al wel twee jaar. Maar steeds laat ik er toch geen zetten. Ik weet niet zo goed bij welke tattoo/piercingshop ik er een moet laten piercen, en om eerlijk te zijn vind ik het best prijzig. Vaak zie je namelijk dat een helix piercing laten zetten al rond de €40,- kost. Ik vind dat persoonlijk al best veel geld voor zo'n klein kopje in je oor. Toch zit ik er nu weer aan te denken om er een te laten piercen...

Niet alleen een helix piercing vind ik mooi, maar ook andere piercings in het oor. Nu hoef ik niet mijn hele oor vol te hebben, maar twee naast elkaar bijvoorbeeld vind ik wel erg mooi.

Ook een tragus piercing vind ik wel mooi. Deze piercing gaat door het 'lelletje' van je oor heen, zoals het tweede plaatje linksboven. De piercings op het derde plaatje van linksonder vind ik ook echt heel mooi staan. Zelf zou ik dit denk ik niet zo snel doen, omdat het me best pijnlijk om ze daar te laten zetten. Ook vind ik dan drie op een rij mooi, maar om er nou drie tegelijk te laten zetten... Ik weet het niet, haha.

Soms hoor je enge verhalen over oorpiercings. Dat een stukje oor opzwelt door de piercing bijvoorbeeld. Ook kun je nog een tijd niet slapen op je gepiercete oor, omdat het dan nog pijn doet. Hierdoor neem ik ook minder snel het besluit om daadwerkelijk de piercing in mijn oor te laten zetten.

Toch denk ik dat ik binnenkort wel een helix piercing ga laten zetten. Ik heb nu twee jaar gewacht en er goed over nagedacht, en ik vind het nog steeds erg mooi en wil er nog steeds graag een. Het lijkt wel alsof ik het over een enorme tatoeage heb haha, maar gelukkig kun je een piercing er ook weer makkelijk uithalen om ervoor te zorgen dat het (bijna) niet meer zichtbaar is.

Wat vinden jullie van oorpiercings, en met name helix piercings? 

4 comments

 1. Ik vind het heel erg leuk! Zelf heb ik 2 gaatjes in elk oor, maar wil stiekem ook al heel lang een helix!
  x

  ReplyDelete
  Replies
  1. 2 gaatjes vind ik ook erg leuk! Dat heb ik vroeger wel gehad, maar ze zijn op een gegeven moment dichtgegroeid haha.

   Delete
 2. Hello I really like your blog! That's why I nominated you for the Liebster Award.
  Take a look at my blog for more informations :) http://lipsticksandcuddles.blogspot.ch

  ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD