Social Media

GESLAAGD voor mijn theorie examen!


Ik ben geslaagd voor mijn auto theorie-examen! Gister had ik het examen en ik was best zenuwachtig. Voordat ik de zaal inging, klopte mijn hart erg snel, maar toen ik eenmaal bezig was met het examen verdween dit gelukkig. Zo fijn dat ik het heb gehaald!

Het was jammer genoeg niet de eerste keer voor mij. In januari had ik namelijk ook een theorie-examen gemaakt, maar toen had ik het net niet gehaald. Ik was dus best bang om het weer niet te halen. De eerste keer had ik geen theoriecursus gevolgd, maar dit keer heb ik dat wel gedaan voor de zekerheid, 3 keer twee uurtjes. Hierdoor heb ik denk ik bepaalde dingen wel iets beter onthouden.

Ik ben ook erg blij dat ik mijn theorie-examen ruim gehaald heb, en niet op het nippertje. Bij de gevarenherkenning mag je namelijk 13 fouten hebben, waarbij ik er 4 had, en bij de theorie mag je er maar 5 fout hebben, waarbij ik er 2 had. Ik ben hier super blij mee, dus nu kan ik gewoon verder gaan met mijn rijlessen en mijn praktijkexamen tegemoet gaan! 

Zijn jullie al bezig met rijlessen?

Post a Comment

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD