Social Media

Le Volume de Chanel Mascara


Een tijdje geleden had ik een nieuwe mascara nodig. Op internet had ik al weleens wat geleden over Le Volume de Chanel van Chanel, en was hier wel benieuwd naar. Dus ik besloot om deze te kopen en uit te proberen.

Nog nooit heb ik iets van Chanel gehad, dus hierdoor was ik extra benieuwd naar deze mascara. Chanel is natuurlijk een erg luxe merk, dus ik vond het wel heel leuk om iets van Chanel te kopen.


Ten eerste is de verpakking van Chanel al prachtig. Heel bijzonder is het niet, maar het oogt toch heel luxe. Op de 'dop' van de mascara is het Chanel logo afgebeeld. Dit logo vind ik ook echt prachtig.


De mascara heeft een dun borsteltje van kunststof. Meestal kies ik voor dit soort borsteltjes omdat deze het meest voor mijn wimpers doen. Daarnaast vind ik een dun borsteltje erg fijn, want je kunt makkelijk bij alle wimpers. Met grote borsteltjes knoei ik vaker.


Ik vind de mascara erg fijn werken. Hij maakt mijn wimpers langer, spreidt ze goed en met het borsteltje kun je overal makkelijk bij. Wel blijven sommige wimpers een beetje aan elkaar plakken, als je meerdere lagen mascara aanbrengt. Verder vind ik het erg fijn werken, en heb ik zelfs al een paar keer complimentjes erover gehad.Le Volume de Chanel vind ik fijn werken, de verpakking oogt erg luxe en zelf vind ik het ook gewoon leuk om een product van Chanel te hebben en te gebruiken. Wel is de mascara aan de prijzige kant, aangezien het ook een luxe en bekend merk is. Om eerlijk te zijn vind ik het geen hele speciale mascara, en vind ik andere, goedkopere mascara's ook vaak prima werken. Wil je echter wat meer investeren in een mascara en wil je graag een product van Chanel uitproberen, dan is dit wel een aanrader. 

Le Volume de Chanel van Chanel is onder andere te koop bij Douglas en Ici Paris XL voor €31,95. Tip: bij deze winkels zijn er regelmatig aanbiedingen zoals 25% korting op alle mascara's, waardoor het een stuk voordeliger is!

Wat zouden jullie graag van Chanel willen proberen? Ik zou nog wel graag de geur Chance van Chanel willen aanschaffen.

Post a Comment

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD