Social Media

l'Occitane Angelica Hydraterend Masker


Al een tijdje ben ik op zoek naar een fijn masker. In l'Occitane kwam ik dit hydraterende masker tegen, en ik was erg benieuwd naar hoe dit masker zou zijn.

l'Occitane is een winkel waar ik eigenlijk maar weinig over lees. Meestal lees je over The Body Shop, Lush of Rituals, maar producten van l'Occitane zie je eigenlijk niet zo heel vaak. Toch ben ik echt fan van de l'Occitane producten. Deze producten vind ik zelfs fijner dan producten van The Body Shop.Het doosje waar de tube met het masker inzit, vind ik erg leuk. Het oogt op een of andere manier heel 'clean', wat waarschijnlijk door het frisse groen komt. Ook de details op de zijkant van het doosje vind ik mooi. Maar natuurlijk is de inhoud belangrijker.


De omschrijving die l'Occitane geeft:
Het Angelica Hydraterend Masker is een ultrafrisse en in water verzadigde gel die de meest vermoeide huid in slechts drie minuten rehydrateert. De huid neemt onmiddellijk de hydratatie op die ze nodig heeft om de hele dag lang glanzend, comfortabel en fris te zijn. De huid is fris en levendig.

Omdat dit product uit Dublin komt, is alles in het Engels. Het masker moet je op een schoon gezicht aanbrengen, zo vaak als je nodig hebt, en dan 3 minuten kan het eraf worden gehaald met een toner of vochtig washandje.


Dan de ingrediënten, voor degenen die hier geïnteresseerd in zijn. Nu ben ik geen huidexpert, maar ik weet wel dat glycerin goed voor je huid is, omdat het vochtregulerend is. Ook is zonnebloemolie goed voor je huid. Wel zit er pepermuntolie en parfum in dit masker. Scherpe ingrediënten zoals munt of eucalyptus voelen erg fijn aan op de huid omdat het een fris gevoel geeft, maar het is eigenlijk wat te agressief voor je huid. Parfum is ook een minpuntje.


De structuur van het masker vind ik heel fijn. Het is een soort vochtige gel wat je aanbrengt op je huid. Ook vind ik de geur echt lekker! De geur is erg lastig te omschrijven, het ruikt fris en naar rozemarijn.Over het algemeen vind ik dit masker erg fijn. Nadat je het masker verwijderd hebt, voelt je huid fris en schoon aan. Wel vind ik het minder dat er pepermunt en parfum in het masker zitten. Ook weet ik niet zo zeer of het écht iets voor mijn huid doet, maar het voelt erna in ieder geval lekker aan. De geur vind ik ook echt een pluspunt. Wat ik wel een nadeel vind, is dat het masker best wel prijzig is, wat de meeste producten van l'Occitane jammer genoeg zijn. Hierdoor zal ik het masker toch niet opnieuw kopen, omdat ik het de prijs niet waard vind. Er zit gelukkig wel veel in de tube, namelijk 75 ml, waar je best lang mee kan doen.

Het l'Occitane Angelica Hydraterend Masker is te koop in de winkels van l'Occitane of op nl.loccitane.com voor €24,-.

Post a Comment

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD