Social Media

MAC Cream Colour Base Pearl


Zelf had ik eigenlijk nog nooit van dit product gehoord, maar een vriendin van mij raadde het me aan. Zo werd ik dus benieuwd en besloot er een te kopen om uit te proberen.


Ik koos voor de Cream Colour Base in de kleur Pearl, die een frost finish heeft. Het is een hele lichte kleur en neigt een champagne/zilver kleur. Ik had namelijk al een rozige highlighter, dus ik vond het wel leuk om een totaal andere te kiezen. 


Voordat ik het product gebruikte, was er eigenlijk weinig speciaals aan te zien. Het leek meer op een matte dan een glanzende cream.


De verpakkingen van MAC vind ik altijd zo mooi. Heel simpel, maar toch ook luxe. Misschien vinden sommigen het saai, maar ik hou er wel van.


Nadat ik een swatch maakte, kwamen de glittertjes tevoorschijn! Ik vind deze Cream Colour Base in Pearl echt super mooi. Zelf vind ik het fijn om het op mijn jukbeenderen aan te brengen voor een natuurlijke glans, maar ook op mijn neus en cupidoboog. De highlighter is dus niet extreem aanwezig met grote glitters, maar geeft meer een subtiele glans. Vooral in de zomer lijkt me dit een mooi en fijn product, omdat het langer blijft zitten en het toch een iets 'ijzigere' (frost) kleur heeft.

De Cream Colour Base is erg multifunctioneel. Je kunt het namelijk gebruiken hoe en waar je maar wilt. Je kunt het aanbrengen onder je blush, waardoor je blush ook nog eens langer blijft zitten. Ook kun je het gewoon aanbrengen op een net gereinigde huid of na je moisturizer. Onder je wenkbrauw geeft het ook een mooie glans en je kunt het aanbrengen met een kwast maar natuurlijk ook met je vingers. Zelf breng ik het het liefst aan met mijn ringvinger.

Als je op zoek bent naar een mooie, subtiele highlighter, dan is deze zeker het proberen waard. Ook vind ik de prijs erg meevallen, want ik denk dat het product erg zuinig in gebruik is.

De Cream Colour Base in Pearl van MAC is te koop in MAC Stores voor €19,- of op maccosmetics.nl.

3 comments

  1. Wat een prachtig product, heel multifunctioneel!
    Liefs, Iris

    ReplyDelete
  2. I have nominated you for the versatile blog award!

    http://chedsneh.blogspot.com/2015/02/versatile-blogger-award.html

    ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD