Social Media

MAC Dark Side Lipstick en Vino Lipliner


Lieve mensen, een paar dagen geleden heb ik voor het eerst iets bij MAC gekocht! Ik ben super enthousiast want ik heb al zoveel over MAC gelezen, maar zelf nog nooit een product gehad. Vandaag review ik de lipstick Dark Side en de lipliner Vino.

Ik was al een tijdje op zoek naar een berry lipkleur, maar ik kwam erachter dat dit nog best lastig was. Eindeloos heb ik op internet gezocht naar de perfecte kleur. Op internet kwam ik de lipstick Glastonberry van Charlotte Tilbury tegen, die ik super mooi vond. Jammer genoeg zijn die lipsticks niet in Nederland te koop, wat betekent dat ik de lipstick dus online had moeten bestellen. Ook zijn de lipsticks van Charlotte Tilbury best prijzig, ik geloof rond de €30,-, en dan had ik ook nog verzendkosten moeten betalen. Dat vond ik het geld niet waard, dus ik besloot om verder te zoeken.

Uiteindelijk heb ik in een MAC Store de lipstick Dark Side gevonden. Deze kleur vind ik echt perfect, want hij zit namelijk tussen rood en paars in. De finish van Dark Side is Amplified, dus hij geeft maximale dekking en heeft een minimale glans/crèmige finish. Eigenlijk was ik op zoek naar een matte lipstick, maar een minimale glans vind ik ook erg mooi.

Wat ik wel heel jammer vind, is dat de lipstick op foto's gewoon erg donkerrood lijkt haha. Dat is 'ie dus niet! Deze lipstick is paarser dan bijvoorbeeld Diva of Sin van MAC. 


De kleur is wel echt heel opvallend, echt een 'in your face' lipstick. Het is voor mij ook nog wel even wennen aangezien ik niet zo vaak donkere lipsticks draag. Maar de kleur vind ik zo mooi, dat ik zeker weet dat ik deze lipstick vaak ga gebruiken.


Omdat een donkere lipstick best moeilijk is om netjes op je lippen te krijgen, koos ik ervoor om ook een lipliner aan te schaffen. De verkoopster adviseerde mij om de lipliner Vino erbij te gebruiken. Met een lipliner is het toch wat makkelijker om je lippen preciezer in te vullen.


De lipliner Vino is nog wat donkerder dan Dark Side. Op de foto's lijkt 'ie zelfs bijna zwart!

Hierboven zie je de swatches van Vino en Dark Side. Wat is het jammer dat de kleur zo moeilijk vast te leggen is! De kleuren zien er namelijk donkerbruin/rood uit, terwijl de kleur ook echt naar paars neigt.Hierboven zie je een foto die ik met mijn mobiel (iPhone 6) heb gemaakt. Hier heb ik Vino eerst op mijn hele lippen aangebracht, en vervolgens heb ik Dark Side gebruikt. Met deze foto wil ik laten zien dat de kleur wel degelijk paarser is. Zo anders, hè? Toch is de kleur nog wat anders als je 'm in het echt ziet. Als je geïnteresseerd bent in zo'n kleur, adviseer ik je om naar een MAC Store of Douglas met MAC Counter te gaan om de kleur te bekijken. Het is toch altijd moeilijk om op internet te zien hoe de kleur eruit ziet.

Ik ben erg blij met deze lipstick en lipliner van MAC! De kleur blijft erg goed op mijn lippen zitten, met name als ik de lipliner eerst aanbreng op mijn hele lippen. Zelfs na wat te eten blijft het er nog goed op zitten. Ik ben enthousiast!

De lipstick Dark Side is te koop in een MAC Store, een Douglas MAC Counter of op www.maccosmetics.nl voor €19,-. De lipliner Vino kost €15,-.

Welke producten van MAC raden jullie aan?

Post a Comment

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD