Social Media

Me Time Tag


Tijd voor jezelf is belangrijk. Gewoon lekker even uitrusten en niets doen: hier kan ik zo van genieten. Misschien neem ik zelfs iets te veel tijd voor mezelf en laat ik al het schoolwerk liggen... Vandaag ga ik de Me Time Tag doen, om even lekker rustig stil te staan bij waar ik van houd als ik tijd voor mezelf heb.

Deze tag is bedacht door Estée van essiebutton: mijn favoriete blogger en youtuber. 

Wat kijk je of lees je tijdens me time?
Meestal kijk ik series omdat dit me helemaal tot rust brengt. Op dit moment kijk ik Breaking Bad, Once Upon A Time, Pretty Little Liars en The Vampire Diaries. Lezen doe ik niet heel vaak, maar dit wil ik wel meer gaan doen. Ik ben nu nog bezig met het boek The Rosie Project van Graeme Simsion.

Wat draag je tijdens me-time? #nobra
Een legging en een lekkere, warme trui vind ik  het lekkerst zitten. Gek genoeg houd ik er helemaal niet van om zonder bh rond te lopen, hoewel ik weet dat veel meiden dit wel fijn vinden. Ik kan het me wel voorstellen, maar zelf vind ik het niet prettig.

Wat zijn je favoriete beautyproducten om tijdens me time te gebruiken?
Een masker natuurlijk! Ik heb een masker van l'Occitane die ik erg fijn vind (lees hier de review), maar maskers van Dr. Van Der Hoog zijn ook een favoriet.

Wat is momenteel je favoriete nagellak?
Op dit moment draag ik eigenlijk bijna altijd donkerrode nagellak. Midnight in Moscow van OPI, Bordeaux van Essie of een donkerrode van KIKO. Deze vind ik allemaal erg fijn.

Wat drink je en eet je tijdens me time?
Ik houd heel erg van thee, dus dit drink ik ook meestal. Het eten verschilt heel erg. Als ik zin heb ik gezonde snacks, dan zijn het vaak druiven, blauwe bessen of smoothies (wat eigenlijk drinken is...). Heb ik toch wat meer zin in iets ongezonds, dan kies ik vaak voor chocola of chips (als het avond is).


Wat is momenteel je favoriete kaars?
Ik ben verliefd op mijn medium jar van Yankee Candle, die A Child's Wish heet (klik hier voor mijn blogpost erover).

Ga je wel eens de deur uit tijdens me time?
Bijna nooit. Ik vind het fijn om in bed te liggen en series te kijken. Soms ga ik weleens naar de spa om helemaal tot rust te komen, wat ik ook heerlijk vind. Toch blijf ik meestal thuis.

Ga je wel eens alleen naar de film?
Dit heb ik nog nooit gedaan! Niet omdat ik het gek vind, maar gewoon omdat het me niet zo leuk lijkt. Ik lig dan liever in mijn eigen bed en kijk een filmpje of serie op mijn laptop.

Favoriete webshop?
Douglas! Hier kan ik eindeloos op kijken naar geurtjes of make-up. De webshop van de Zara en de Mango zijn ook wel een favoriet.

Heb je nog iets toe te voegen?
Op dit moment geniet ik lekker van een kop thee! Het regent buiten, dus dat maakt het altijd extra fijn om binnen te zitten vind ik.

Dit was de tag alweer! Hopelijk vonden jullie het leuk om te lezen. Ik heb nu wel erg zin om weer een me time in te lassen... Jullie ook?

Wat doen jullie tijdens me time?

1 comment

  1. Leuk om jouw antwoorden te lezen, zelf heb ik deze tag ook een paar weken geleden ingevuld. Het boek wat je leest spreekt me aan, ik denk dat ik die ook ga lezen als ik wat meer tijd heb!
    Liefs, Iris

    ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD