Social Media

Mini Shoplog: Lush


Hi iedereen! Afgelopen zaterdag was ik naar Den Haag met een vriendin om een paar studies te bekijken, namelijk interieurarchitectuur en fotografie. Natuurlijk zijn we ook nog in de stad geweest om te winkelen, onder andere bij Lush. Omdat er geen Lush winkel bij mij in de buurt zit, kon ik het niet weerstaan om wat producten te kopen. Dus hier een mini shoplog!

Als eerst een bubble bar genaamd A French Kiss. Deze bubble bar ruikt naar lavendel, wat ik echt een hele lekkere geur vind. De bubble bar ruikt ook heel natuurlijk, wat het extra lekker maakt. 


Een French Kiss lijkt op een klein gebakje dat je terugvindt in een patisserie in Parijs. Zo eentje waar een sterke koffie bij gedronken moet worden. En die je eet met een heel leuk, beetje artistiek persoon (Frans bij voorkeur). Bij Lush zien we meer dan alleen een mooie buitenkant. We vinden de binnenkant ook zeker zo belangrijk. Daarom hebben we French Kiss een elegant hart gegeven met lavendel, rozemarijn en tijm. Goed voor je huid en heel sensueel. Verkruimel een stuk van deze bubble bar slice onder de lopende kraan voor een heerlijk schuimbad.Om eerlijk te zijn vind ik mijn bubble bar niet echt lijken op een klein gebakje, het deed me meer denken aan de vorm van een hondendrol, haha. Gelukkig ziet 'ie er niet zo uit en ruikt A French Kiss heerlijk!En dan een van de meest bekende Lush producten op dit moment: de Unicorn Horn bubble bar uit de valentijnscollectie. Ik was zó benieuwd naar deze bubble bar, omdat ik 'm op internet al vaak voorbij heb zien komen. 


Glinsterende, pastelkleurige bubbels gevuld met lavendel- en neroli-olie. Om bij weg te dromen… Creëer magische, betoverende bubbels met de geuren van etherische oliën van neroli en lavendel. Dat wordt duiken in een droomachtig bad met prachtige roze bubbels.Deze bubble bar ruikt ook naar lavendel, maar wel wat minder sterk. A French Kiss vind ik wel wat lekkerder ruiken, maar omdat ik zo benieuwd was naar deze heb ik 'm ook gekocht. 
Ik vind de Unicorn Horn er heel leuk uitzien, en hij heeft ook hele kleine subtiele glitters wat ik ook erg leuk vind. Van mij hoeven producten niet helemaal vol met grote glitters te zitten, dit is alleen maar onhandig met het bad weer schoonmaken. 


Als laatst heb ik ook nog een gezichtsreiniger gekocht, namelijk de 9 to 5 reiniger. Mijn reinigers zijn bijna op, dus daarom was het tijd om een nieuwe te kopen. Ik heb nog nooit zo'n reiniger van Lush gekocht, dus ik was benieuwd naar deze en wilde het uitproberen. Wel heb ik de kleine versie gekocht van 95 gram, om het product eerst uit te proberen.Aan het einde van een lange werkdag kan je huid wel wat zachtheid gebruiken, of je nu in een kantoor met air conditioning zit of de hele dag buiten bezig bent. Zie hier, 9 to 5! Deze cleanser met amandelolie, orchidee extract en strobloem absoluut verwijdert make-up op een zachte, grondige manier terwijl het tegelijkertijd een verzachtende werking heeft. Je masseert het zachtjes in op je droge huid en verwijdert het met een (vochtig) watje. 
Ook heb ik even gekeken naar de ingrediënten in het product, maar er zijn (geloof ik) geen slechte ingrediënten gebruikt. Wel is parfum niet zo goed voor je huid, maar aangezien dit aan het einde van de ingrediëntenlijst staan, en er dus maar weinig inzit, kan ik ermee leven.De reiniger is erg vloeibaar, en heeft naar mijn mening een hele lekkere geur. De geur is helemaal niet speciaal en eigenlijk ook best neutraal, maar toch vind ik 'm erg lekker. Deze reiniger heb ik al gebruikt, en ik vind het erg fijn werken. Zelf heb ik de reiniger met een warm washandje verwijderd, en ik merkte dat ik dit een hele fijne methode vind. 


Dit waren alweer de producten die ik afgelopen zaterdag bij Lush gekocht heb. Ik vind de producten van Lush echt heerlijk, en vooral van de bubble bars en bruisballen ben ik altijd onder de indruk. Zeker het proberen waard!Lush producten zijn te koop in Lush winkels of op www.lush.nl. A French Kiss kost €6,25 (100 gram), de Unicorn Horn €5,25 (100 gram) en 9 to 5 €7,60 (95 gram).Welke Lush producten gebruiken jullie? Tips zijn bij mij namelijk altijd welkom!

Post a Comment

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD