Social Media

Mini Shoplog: Yankee Candle


Toen ik afgelopen weekend in Den Haag was, vroeg ik me af of er misschien een winkel was die Yankee Candles in het assortiment had. Al een hele tijd wilde ik Yankee Candles uitproberen, maar het is toch lastig om wat geuren op een site te kiezen, omdat je dan niet zeker weet of je ze lekker vind ruiken. Ik was dan ook blij verrast dat er een winkel in Den Haag zat die Yankee Candles verkocht! Hier heb ik dan ook wat kaarsen gekocht, die ik graag met jullie wil delen.

Na eindeloos verschillende kaarsen te hebben geroken in de winkel, heb ik een paar kaarsen uitgekozen die ik echt heel lekker vond. Ik koos ervoor om de kaars A Child's Wish in een medium jar te kopen. Een large jar vond ik een beetje overdreven, want van een medium jar kun je ook al 65 tot 90 uur lang plezier hebben. 


A Child's Wish is een hele subtiele, frisse geur. Vooral voor in de lente en zomer is deze kaars erg lekker om aan te steken.

Yankee Candle A Child's Wish is een warme bries van zachte bloemen en verse groene velden vangt de zoete onschuld van spelende kinderen in de achtertuin. Yankee Candle A Child's Wish behoort tot de groep floral geuren van Yankee Candle.


Hoewel deze geur behoort tot bloemige geuren, vind ik de geur niet heel bloemig. Ik ben namelijk niet zo'n grote fan van hele bloemige geuren, maar deze vind ik toch wel erg lekker ruiken. 


Wat ik geweldig vind aan de Yankee Candles, is dat het bovenste laagje in een jar (als de kaars een tijdje brandt, het liefst ongeveer 3 uur) een soort gel wordt. Hierdoor komt er geen gat in de kaars. Dit vind ik echt ideaal, want de gel wordt ook weer hard en de bovenkant blijft mooi vlak.


Naast de medium jar, heb ik ook nog een aantal votives gekocht, namelijk in de geuren Midnight Oasis, Midsummer's Night en Home Sweet Home. Deze geuren zijn erg verschillend, maar ik vond ze allemaal heerlijk ruiken. De votives hebben tot wel 15 branduren.


Midnight Oasis is ook een subtiele en frisse geur en is dus ook een lente- of zomergeur.

Yankee Candle Midnight Oasis neemt je mee langs rustige stranden, een middernacht wind vermengt met eiland citrus en warm sandelhout.


Midsummer's Night is een sterkere, meer aanwezige geur. Hij ruikt erg mannelijk: een beetje naar een mannenparfum. Hier houd ik heel erg van, dus deze kaars vind ik echt heerlijk. Het is wel een hele frisse geur en deze kaars zou ik het hele jaar door wel kunnen gebruiken.

Yankee Candle Midsummer's Night Geurkaars Votive Sampler is een bedwelmende en mannelijke mengeling van muskus, patchoeli, salie en eau de cologne van mahonie.


Als laatst koos ik voor de votive Home Sweet Home. Dit is ook een sterke, aanwezige geur en hij ruikt naar kaneel en andere kruiden. Goddelijk! Ik heb deze geur gekozen omdat het nog winter is, en ik vind deze geur echt bij de herfst of winter passen. 

Yankee Candle Home Sweet Home is een hartverwarmende mix van kaneel, bakkruiden en een hint van vers gezette thee. Yankee Candle Home Sweet Home behoort tot de groep food & spice geuren van Yankee Candle.


Normaal houd ik helemaal niet van food & spice geuren, maar Home Sweet Home vind ik wel erg lekker. Dat komt waarschijnlijk door het kaneel wat ik erg lekker vind ruiken.

Ik ben heel erg blij met deze nieuwe kaarsen van Yankee Candle! De geuren vind ik echt heerlijk en ik kijk er echt naar uit om ze aan te steken. Wel raad ik jullie aan om eerst de geuren te ruiken voordat je ze aanschaft. Van sommige geuren heb ik namelijk de beschrijving op internet gelezen en heb een aantal keer op het punt te staan om ze ook te bestellen. Maar toen ik deze geuren in de winkel rook, was de geur toch heel anders dan ik had verwacht en vond ik sommige geuren zelfs echt vies. Het is zonde als je een geur bestelt, en het uiteindelijk helemaal niet lekker vind ruiken.Yankee Candles zijn te koop bij verschillende winkels in Nederland, bijvoorbeeld My Store in Den Haag. Ook zijn ze online te bestellen op bijvoorbeeld www.yankeecandlestore.nl of www.sensationalhome.nl. A Child's Wish medium jar kost ongeveer €22,- en de votives rond de €2,50.Welke geuren van Yankee Candle vinden jullie erg lekker?

2 comments

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD