Social Media

Must Seen Series: Homeland


Series kijken: hier hou ik van. Al vanaf kleins af aan vind ik series kijken erg leuk. Toen ik een jaar of 10 was begon ik met het kijken van McLeod's Daughters, Charmed en Ghost Whisperer. Nu kijk ik nog steeds erg veel series. Graag wil ik een van mijn favoriete series op dit moment met jullie delen, namelijk: Homeland.

Veel mensen hebben Homeland misschien al gezien. Zelf wilde ik vorig jaar eigenlijk al beginnen met kijken, maar het kwam er steeds niet van. Nu ben ik bij aflevering 4 van seizoen 2 en het is nu al een van mijn favoriete series geworden.

Homeland gaat over een Amerikaanse marinier, Nicholas Brody, die terugkeert na 8 jaar krijgsgevangene te zijn geweest van Al-Qaida, een terroristische organisatie. Hij wordt ontvangen als een held, maar CIA-agente Carrie Mathison is ervan overtuigd dat er meer aan de hand is. Zij gelooft namelijk dat Brody 'turned' is, en dus nu voor de leider van Al-Qaida, Abu Nazir, werkt. 

Ik wil niet teveel verklappen over wat er allemaal gebeurt, maar ik kan je alvast zeggen dat je waarschijnlijk ook de drang hebt om steeds verder te kijken. Natuurlijk ben ik zelf ook pas bij seizoen 2, dus wat er hierna gebeurt is voor mij ook een raadsel.

De acteurs in de serie vind ik erg goed. Vooral Brody, Carrie, Saul (een andere CIA-agent) en Dana (Brody's dochter) vind ik erg overtuigend overkomen. Brody's vrouw in de serie, Jessica, vind ik persoonlijk wat minder. Haar personage vind ik een beetje irritant.

Eigenlijk zijn de meesten die deze serie kijken er wel enthousiast over. Ik heb nog nooit gehoord dat iemand het niet leuk vind. Wel moet je natuurlijk van dit soort series houden, je moet namelijk wel een beetje meedenken en je aandacht er goed bijhouden. Als je hiervan houdt, is deze serie zeker een aanrader! Ik kan in ieder geval niet wachten om de volgende aflevering te kijken!

Wat vinden jullie van de serie Homeland?

Post a Comment

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD