Social Media

One of my favourite people: Emma Watson


Zolang als ik me kan herinneren ben ik 'fan' van Emma Watson. Ik ken haar natuurlijk van de Harry Potter films, waarin ze Hermelien speelt. Sindsdien vind ik haar zo'n goede actrice en prachtig meisje (en inmiddels vrouw) dat ik vaak interviews van haar kijk. Én haar persoonlijkheid is niet alleen leuk, maar ook haar stijl. 

Toen ik jonger was, zocht ik altijd leuke plaatjes op van Emma Watson, bewerkte ik deze en plaatste dit op mijn eigen site. Dit klinkt misschien wel een beetje creepy haha, maar ik vond dat toen erg leuk om te doen. Inmiddels ben ik niet zo'n fan meer dat ik dat soort dingen doe of bijvoorbeeld posters van haar op mijn kamer heb (dit heb ik ook nooit gehad), maar ik vind het wel leuk om af en toe nog een interview met haar te kijken.

Emma Watson vind ik een super mooie vrouw. Haar acteerwerk in Harry Potter vond ik erg goed, en ik vond haar personage ook leuk. Maar door interviews ben ik haar een nog leuker persoon gaan vinden. Ze is namelijk niet alleen mooi maar ook erg slim: ze heeft Engels gestudeerd op de universiteit in combinatie met de acteerklussen die ze had. 

Ook Emma Watsons stijl vind ik erg leuk. Ze draagt mooie, klassieke kleding, wat haar heel goed staat.
Haar kledingstijl vind ik echt zo mooi: 'classy' en vrouwelijk.

Een paar maanden geleden werd ik er weer aan herinnerd hoe leuk ik Emma Watson eigenlijk vind. Emma Watson was namelijk aangewezen tot ambassadeur van UN Women en hielp de campagne HeforShe te lanceren, die strijd voor gelijkheid van gender (gender equality). Hierdoor gaf ze een speech en liet ze weten dat ze een feminist was. Deze speech vond ik zó mooi en inspirerend, en zelfs ook ontroerend. Je kunt merken dat ze wel nerveus is, maar dit doet niet af aan het feit dat het een sterke speech is. Dit maakt het juist eerlijk en oprecht. Klik hier voor de speech. Het is zeker de 11 minuten van je leven waard om te kijken.


Wat vinden jullie van Emma Watson?

3 comments

  1. Wat een prachtige, stijlvolle, krachtige vrouw! Ik vind haar erg inspirerend.
    Liefs, Iris

    ReplyDelete
  2. I definitely thank them for this opportunity! legaal casino in nederland

    ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD