Social Media

Pretty Skies


Op een of andere manier heb ik een grote liefde voor mooie luchten. Helaas heb ik al een tijd geen mooie lucht meer gezien, want de laatste tijd is de lucht alleen maar grijs. Maar ik zit alweer op prachtige luchten te wachten om er foto's van te maken en van te genieten. Dus hier wat foto's van prachtige luchten in 2014.
Kijken naar deze mooie luchten maken me echt gelukkig. Ik wou dat ik elke dag even naar zo'n prachtige lucht kon kijken om mijn gedachten even los te laten en nergens aan te hoeven denken.

Wat maakt jullie gelukkig?

3 comments

  1. Zo ontzettend mooi! Ik moet doordeweeks altijd vroeg naar Rotterdam reizen, meestal zie ik dan ook de zon opkomen. Dat maakt het vroege opstaan toch altijd weer een stukje beter. :)

    ReplyDelete
  2. Hey! I nominated you for the Sisterhood of the world bloggers award!

    http://mychickchats.blogspot.com/

    ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD