Social Media

Real Techniques Kwasten


Ongeveer een jaar geleden had ik Real Techniques kwasten besteld bij de online website iHerb.com. Dit is een Amerikaanse website met van alles: medicijnen, benodigdheden voor huisdieren, make-up, douchespullen, etc. Een soort drogist dus eigenlijk. Hier vond ik ook Real Techniques kwasten, waar ik super benieuwd naar was. Real Techniques kwasten zijn, als je meerdere kwasten tegelijk koopt, best prijzig. Gelukkig waren ze op iHerb.com een stuk goedkoper!

Deze foto's zijn van een hele tijd geleden, maar omdat ik deze kwasten dus al een jaar in bezit heb, kan ik beter mijn mening geven over de kwasten. In totaal had ik 9 kwasten besteld.


Ik hoefde geen invoerrechten te betalen, waar ik super blij mee was. Er kunnen namelijk nog weleens extra kosten in rekening gebracht worden, omdat het uit een niet-EU land zou komen. Bij mij was dat dus niet het geval!


Hierboven zie je de eerste vier Real Techniques kwasten die ik besteld heb. Van boven naar beneden: Powder Brush, Blush Brush, Expert Face Brush en Setting Brush.

De kwasten vond ik, toen ik ze op internet zag, eigenlijk niet zo heel mooi. Ik had ze vooral gekocht omdat ik er zoveel goeds over hoorde. Gelukkig vond ik ze in het echt wel mooi!

Powder Brush
De Powder Brush is een grote, fluffy poederkwast. Hij is erg zacht, wat ik heel fijn vind. Ik heb ook een poederkwast van Zoeva, maar ik moet toegeven dat ik die bijna nooit gebruik. Deze van Real Techniques vind ik veel fijner. 
Deze kwast kost op een Nederlandse website rond de €15,-.

Blush Brush
De Blush Brush is ook een erg grote kwast, misschien iets te groot om blush aan te brengen naar mijn mening. Ik merk dat deze kwast de poeder erg goed opneemt, en dat er veel meer blush van de kwast afkomt. Dit vind ik persoonlijk wel een pluspunt, maar ik gebruik liever een wat kleinere blushkwast. Op dit moment gebruik ik een blushkwast van Zoeva.
Deze kwast kost op een Nederlandse website ongeveer €13,50.

Expert Face Brush
Zoals jullie misschien al op meer blogs gelezen hebben, is deze foundationkwast erg populair! De haartjes zijn erg zacht, en de kwast verdeelt je foundation erg goed over je gezicht. Ik vind deze kwast fijn, maar de foundationkwast die ik van Zoeva heb vind ik fijner in gebruik.
Deze kwast kost op een Nederlandse website ongeveer €14,50.

Setting Brush
Deze kwast is bedoeld voor highlighter. Erg fijn, je kunt mooi de highlighter aanbrengen waar je wilt. Deze kwast gebruik ik nog steeds dagelijks.
Deze kwast kost op een Nederlandse website rond de €9,50.

Hieronder zie je de kwasten uit de Starter Set voor de ogen van Real Techniques. Van boven naar beneden: Deluxe Crease Brush, Base Shadow Brush, Accent Brush, Fine Liner Brush en Brow Brush.
Zoals je hierboven kunt zien, komt deze set met een hoesje. Deze kun je zowel laten staan, zoals je op de foto ziet, maar je kunt hem ook als een normaal hoesje houden en dichtmaken. Best handig, hoewel het hoesje niet erg mooi is naar mijn mening. Wel is het handig om te zo mee op reis te nemen.
Deze Starter Set van Real Techniques kost op een Nederlandse website rond de €25,-.

Deluxe Crease Brush
Deze kwast vind ik erg groot. De haartjes zijn wederom erg fijn, maar de kwast is redelijk dik en groot waardoor ik het niet heel handig vind om oogschaduw aan te brengen. Ik gebruik deze kwast bijna nooit. 

Base Shadow Brush
Deze kwast vind ik erg fijn! De kwast kun je zowel voor gewoon oogschaduw aanbrengen gebruiken, als voor blenden. Voor blenden vind ik het vooral een fijne kwast, omdat hij zo zacht en fluffy is.

Accent Brush
Deze kwast vind ik fijn. Je kunt met deze kwast mooi precies de oogschaduw aanbrengen, vooral boven de wimperrand als een soort eyeliner, of onder de onderste wimperrand voor een smoky effect.

Fine Liner Brush
Deze kwast gebruik ik echt nooit. Ik denk ook niet dat hij fijn is om er eyeliner mee aan te brengen. Nee, ik had liever een andere kwast in deze set.

Brow Brush
Deze kwast gebruik ik elke dag in combinatie met mijn Anastasia Brow Duo om dus mijn wenkbrauwen in te vullen. Ik vind deze kwast erg fijn.

Ik ben erg tevreden over de kwasten van Real Techniques. Ze zijn mooi, de haartjes zijn erg zacht en de kwasten brengen de make-up mooi aan. Als je van plan bent om ook Real Techniques kwasten uit te proberen, raad ik je aan om deze kwasten te bestellen op iHerb.com. Hier zijn ze namelijk een stuk goedkoper. Jammer genoeg kan je bijvoorbeeld niet met iDeal op deze site betalen, je kunt namelijk alleen betalen met een creditcard of PayPal.

Het totale bedrag van de kwasten, als je ze in Nederland zou bestellen, is ongeveer €77,-. In totaal heb ik, omdat ik ze op iHerb.com heb besteld, ongeveer €35,- betaald inclusief verzendkosten! Dit scheelt een hele boel, dus ik vind het zeker de moeite waard om ze op iHerb.com te bestellen. Wel duurt het ongeveer twee weken voordat de bestelling aankomt, dus daar moet je wel rekening mee houden.

Wat vinden jullie van Real Techniques kwasten?

2 comments

  1. Ik heb ze op dezelfde web gekocht and ben sinds dan verliefd op hen!! :)
    ps: Volg terug op Bloglovin als je wilt? :)

    http://yourbeautyscript.com/

    ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD