Social Media

Valentijnsdag: tips voor een leuke dag/avond


Happy Valentine's Day everyone! Hoewel ik eigenlijk maar weinig om Valentijnsdag geef en ook niets speciaals doe, vond ik het toch wel leuk om er iets over te schrijven. Het blijft tenslotte Valentijnsdag. Maar wat is nou leuk om te doen op Valentijnsdag?

Wat voor leuks kun je nu eigenlijk doen op Valentijnsdag? Hieronder wat leuke ideetjes: voor met je geliefde, maar met vrienden of vriendinnen kan het net zo goed!

's Middags
Schaatsen
Schaatsen: waarom niet? Veel mensen vinden dit leuk om te doen, en je bent ook lekker bezig. Afspraakjes op Valentijnsdag hoeven niet altijd super romantisch te zijn, als je het maar leuk hebt met z'n tweeën.

Picknicken
Waarschijnlijk wel erg koud, maar als bij jou de zon vandaag nou eens lekker gaat schijnen. Dan doe je een dikke trui aan, neem wat warme dranken zoals koffie, thee of chocolademelk mee en wat lekkere hapjes, een kleedje om op te zitten en een dekentje voor de kou, en genieten maar! In een park of waar dan ook.

Een stad verkennen
Niets is leuker dan lekker een dagje naar een andere stad gaan om nieuwe dingen te ontkennen. Cafeetjes, musea en winkeltjes: altijd leuk om even naar binnen te gaan.

Naar het strand
Misschien is dit niet voor iedereen handig, maar hoe lekker is het om een strandwandeling te maken op een frisse maar zonnige dag? Zelf vind ik dit altijd heerlijk om te doen. En daarna natuurlijk lekker opwarmen met een warme kop thee en een koekje!

Iets lekkers bakken
Bakken: ook een leuke bezigheid. Samen een taart, cakejes of koekjes bakken. Je hebt iets te doen, en het is vast ook nog heel gezellig. 

's Avonds
Uiteten gaan
Oké, niet erg origineel natuurlijk. Toch vind ik het altijd wel erg leuk om uiteten te gaan. Lekker rustig aan tafel zitten en eten, maar natuurlijk ook gezellig kletsen en een wijntje drinken (als je boven de 18 bent natuurlijk, haha).

Samen koken
Als je geen zin hebt om uiteten te gaan of je hebt misschien niet zoveel geld om te besteden, is het altijd leuk om samen te koken. 

Naar een voorstelling/concert
Ook dit is natuurlijk leuk om te doen, en net wat specialer dan gewoon naar de bioscoop gaan. De bioscoop is zo standaard, en een voorstelling of concert net wat bijzonderder. Dit blijf je je vast ook langer herinneren.

Serieavondje
Zelf hou ik heel erg van series kijken. Heb je dus geen zin om actie te ondernemen? Ga dan lekker languit op de bank of in bed liggen, maak wat lekkere hapjes klaar en serie kijken maar!

Wat gaan jullie doen met Valentijnsdag?

Post a Comment

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD