Social Media

Zara Home


Waarschijnlijk ga ik over ongeveer een half jaartje op kamers. Ik ben hier super enthousiast over, en vind het daarom heel leuk om alvast inspiratie op te doen en van allerlei foto's en spulletjes te bekijken. Toen bedacht ik me laatst ineens om op de site van Zara Home te kijken. Ik was al weleens in deze winkel geweest, dus ik besloot om hierop een kijkje te nemen. En ik ontdekte allemaal leuke spulletjes!

Natuurlijk moet ik nog meubels kopen voor als ik op kamers ga, maar ik vind het leuk om al ideetjes op te doen. Wel weet ik dat ik waarschijnlijk wel (donkerkleurig) hout, planten, beigetinten en ook fellere kleuren zoals mosterdgeel of (olijf)groen op mijn kamer wil hebben. Soms zie je hele witte interieurs wat ik wel mooi vind, maar ik wil graag dat mijn kamer wel gezelliger is dan dat. Zo'n hele witte kamer is niets voor mij, ik wil me er echt thuis kunnen voelen.


Hoe leuk is dat planten patroontje?! Zelf zou ik er geen gordijnen van kopen, maar bijvoorbeeld een kussen met ditzelfde patroon erop vind ik wel erg leuk.


Kon ik maar dit plaatje even omtoveren in een echte badkamer! Vooral de wastafels vind ik super leuk. Het hout in combinatie met het wit en de bloemen vind ik erg goed bij elkaar passen. Wel vind ik de kroonluchter 'over the top', die had van mij niet gehoeven.


Oké, misschien een beetje overdreven, maar ik vind dit bad echt grappig! Ik zou het in ieder geval erg leuk vinden om hier in bad te gaan. Dit doet me denken aan een hotel in Indonesië waar ik een aantal jaar geleden verbleef. Bij onze kamer was namelijk de badkamer gewoon buiten! Don't worry, er was een rotswand als muur zodat niemand je kon zien. Maar de douche was gewoon buiten, met hele mooie kiezelsteentjes in de wanden. Deze badkamer op de foto doet me hier een beetje aan denken.


En dan deze kledingkast: perfectie! Super mooi vind ik dit. Hopelijk kan ik ergens voor een mooi prijsje zo'n kledingkast vinden. De stoel op de foto vind ik niets.


Zijn deze kussenslopen niet super leuk en origineel? Een beetje bont is het wel, maar dit vind ik juist wel leuk. Zo'n kussen brengt kleur en leven in een kamer vind ik. Als ik op kamers ga, weet ik zeker dat ik wat kussenslopen bij de Zara Home ga kopen. Wel zijn ze jammer genoeg redelijk prijzig. Ze kosten namelijk tussen de €22,95 en €35,95 als ik het goed heb. Dit verschilt natuurlijk per kussensloop.


De tapijten bij Zara Home vind ik ook erg leuk. Er zijn ook hele kleurrijke tapijten, maar dit zou ik wat minder snel in mijn kamer neerleggen. Sommige zijn helaas wel erg duur, namelijk rond de €100,-. Dit tapijt hierboven is wel best goedkoop, namelijk €22,95.


Dan nog wat leuke kleine meubeltjes. Zara Home verkoopt namelijk geen grote meubels, maar wel kleine zoals lampen en bijzettafels. Ook deze spullen van de Zara Home vind ik erg leuk. Wel vind ik ze aan de prijzige kant.

De prijzen van de spullen (linksboven met de klok mee naar linksonder):
1. Glazen tafelset (set van twee) €149,-
2. Gevlochten kruk €69,95
3. Houten lamp €99,95
4. Houten stalen tafel €89,95
5. Houten metalen tafel €169,-
6. Lamp met betonnen voet €89,95

Persoonlijk vind ik de spullen van de Zara Home erg leuk, en ik ga hier dan ook zeker kijken als ik daadwerkelijk op kamers ga en mijn kamer ga inrichten. Het is wel jammer dat sommige dingen zo prijzig zijn, maar als ik geluk heb kan ik misschien hetzelfde vinden in bijvoorbeeld een tweedehandswinkel!

Wat vinden jullie van deze spullen van de Zara Home?

Post a Comment

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD