Social Media

Zoeva Rose Golden Vol. 2 Luxury Set: binnenkort verkrijgbaar


Binnenkort zijn er nieuwe kwastensets van Zoeva te koop! Zelf heb ik de Rose Golden Luxury Set van Zoeva al, en deze kwasten vind ik super fijn en gebruik ik elke dag. Dus toen ik op internet zag dat er nieuwe, prachtige rosé gouden kwastensets opkomst zijn van Zoeva, werd ik heel enthousiast!

De kwasten van Zoeva zijn erg populair, en dat is niet voor niets. Ik vind deze kwasten zelf super mooi, ze zijn fijn in gebruik en qua prijs vallen ze ook nog mee. Oké, zo'n set is wel prijzig en je moet het ervoor over hebben, maar als je bekijkt wat de kwasten dan per stuk kosten, valt het erg mee.

De Rose Golden Luxury Set en de Rose Golden Complete Eye Set van Zoeva zijn al een tijdje uit en je ziet deze sets overal op blogs. Het zijn dan ook prachtige donkerbruine kwasten met rosé gouden details. Bij deze sets krijg je ook een handig tasje waar je je kwasten in kan bewaren, of dat je als make-up tasje kan gebruiken.


Binnenkort zullen er twee nieuwe, verschillende sets verkrijgbaar zijn: namelijk de Rose Golden Vol. 2 Luxury Set met gezichtskwasten, oogschaduwkwasten, een eyelinerkwast en een wenkbrauwkwast, en de Rose Golden Vol. 2 Complete Eye Set met voornamelijk oogschaduwkwasten, een concealerkwast en wenkbrauwkwasten.

De Rose Golden Vol. 2 Luxury Set bevat 8 kwasten inclusief een make-up tasje. De 8 kwasten die de set bevat zijn:
- 104: Buffer
- 109: Luxe Face Paint
- 126: Luxe Cheek Finish
- 226: Smudger
- 228: Luxe Crease
- 234: Luxe Smoky Shader
- 317: Wing Liner
- 322: Brow Line
Daarnaast is er ook de Rose Golden Vol. 2 Complete Eye Set, die 12 kwasten bevat met een kleiner make-up tasje. De kwasten die je bij deze set krijgt zijn:
- 142: Concealer Buffer
- 221: Luxe Soft Crease
- 222: Luxe Soft Definer
- 228: Luxe Crease
- 230: Luxe Pencil
- 231: Luxe Petit Crease
- 232: Luxe Classic Shader
- 235: Contour Shader
- 238: Luxe Precise Shader
- 310: Spot Liner
- 322: Brow Line
- 325: Luxe Brow Light
Wat ik ook erg leuk vind aan deze sets, is dat de kwasten erg verschillen van de andere Rose Golden kwastensets. Natuurlijk zitten er wel een paar dezelfde kwasten in, maar de Rose Golden Luxury Set en de Rose Golden Vol. 2 Luxury Set bevatten maar één dezelfde kwast, namelijk 317: Wing Liner. De Complete Eye Sets bevatten wel een paar dezelfde kwasten, namelijk 5. 142: Concealer Buffer, 228: Luxe Crease, 230: Luxe Pencil, 231: Luxe Petit Crease en 322: Brow Line. Als je dus de vorige Complete Eye Set al in je bezit hebt, krijg je dus wel 5 dezelfde kwasten als je deze set ook aanschaft.

Zoals jullie kunnen zien hebben de kwasten een 'nude' kleurtje (licht oud roze/crème) en rosé gouden details. Zo'n metallic tasje is denk ik wel iets minder mijn ding, maar het altijd fijn en handig om ze te gebruiken.

Ik ben heel erg benieuwd naar deze kwastensets, maar ik ben ervan overtuigd dat deze kwasten even goed zullen zijn als de vorige. Als ik een van deze sets ga aanschaffen, zal ik waarschijnlijk kiezen voor de Rose Golden Vol. 2 Complete Eye Set, omdat ik nog wel wat fijne oogschaduwkwasten kan gebruiken.

Deze prachtige kwastensets van Zoeva zullen op 23 februari te koop zijn op zoeva.de voor €65,- per stuk. Dit is een stuk goedkoper dan dat je alle kwasten los zou kopen!

Wat vinden jullie van Zoeva kwasten en deze sets?

5 comments

 1. Ik vind de 'originele' rose gold kwastensets mooier, met de donkerbruine handvaten. De Rose Golden Vol. 2 Luxury Set spreekt mij het meest aan, deze heeft er mooie en diverse kwasten in zitten!
  Liefs, Iris

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ik vind ze allebei erg mooi, maar ik ben wel benieuwd hoe deze kwasten er in het echt uitzien, haha!

   Delete
 2. ROSE GOLD!! This is amazing i want it already ahaha! xx
  emilyjanewebb.blogspot.co.uk

  ReplyDelete
 3. You have such an interesting blog. Thanks for sharing, I enjoyed reading your posts. All the best for your future blogging journey.

  ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD