Social Media

Diary of the Day #2


Weer een Diary of the Day! Vandaag heb ik eigenlijk niet zoveel bijzonders gedaan, maar ik vind het wel leuk om de kleine dingetjes met jullie te delen. Ten eerste genoot ik van deze prachtige bos bloemen die we op tafel hebben staan! Ze doen me al erg aan de lente denken, en ik hoop dat het dan ook snel lente wordt...


Ik begon de dag met cornflakes van Kellogg's, Special K Original. Ik hou eigenlijk niet zo van ontbijten, maar ik weet dat het goed is om wel te doen. Brood krijg ik 's ochtends niet weg, cornflakes wel. Ik doe deze cornflakes op het moment het liefst in wat magere yoghurt.

Omdat ik me vandaag niet goed voelde toen ik opstond, ben ik maar thuisgebleven. Ik heb eerst nog wat geslapen, en vervolgens heb ik de hele dag een beetje gerelaxt.


Ik stond vandaag best laat op, rond 11 uur, dus daarna ging ik douchen. Op dit moment gebruik ik de Moringa showergel van The Body Shop. Een prima douchegel, maar om eerlijk te zijn niet heel bijzonder. Wel vind ik 'm lekker ruiken.


Vandaag maakte ik ook een artikel voor mijn blog over deze Buttergloss van NYX in de kleur Crème Brulee. Ben je benieuwd naar deze review? Hij komt aanstaande donderdag, 12 maart, online!


Afgelopen week heb ik de knop omgezet en ben ik gezond(er) gaan eten. Dit wilde ik al een tijdje, maar het is lastig om maar af en toe wat lekkers, zoals chips, koekjes, of chocola te eten. Ik heb dus besloten om dit niet meer te eten, omdat je het dan ook minder mist dan als je het soms nog wel eet. Vanaf vorige week eet ik dus elke dag, in plaats van koekjes of iets met suiker, groente en fruit. Als ik 's avonds nog ergens trek in heb, neem ik nog een bakje magere yoghurt met wat cornflakes. In de cornflakes van Kellogg's zit trouwens wel suiker, maar gelukkig niet veel. 
  

Ik heb morgen een toets voor Duits, dus ik moest vandaag jammer genoeg wel leren. Ik hoop dat het gaat lukken! Ik vind Duits geen moeilijk vak, maar we moesten aardig wat woordjes leren, dus ik hoop dat ik ze allemaal kan onthouden.


Tijdens het leren luisterde ik naar de muziek van Gregory Porter, een van mijn favoriete artiesten op dit moment. Zijn muziek is jazzy, en er zitten rustige liedjes maar ook upbeat nummers bij. De instrumenten zijn echt geweldig, want vaak komen er saxofoons in voor wat ik prachtig vind. Zijn stem is heel mooi, warm en kalm. Als je van jazzmuziek houdt, is dit zeker een aanrader!


Met vriendinnen ging ik afspreken wanneer we een keer uiteten gaan. Omdat mijn vriendinnen in verschillende steden wonen, zien we elkaar niet zo vaak. Daarom is het extra leuk om elkaar binnenkort weer te zien. Mijn agenda is trouwens van de Hema, en het woord 'agenda' heb ik met stempels erop gedrukt.


's Avonds aten we pasta gorgonzola. Ik ben verliefd op pasta's! Sowieso Italiaans eten vind ik echt verrukkelijk. Daarom vind ik het ook heerlijk om op vakantie te gaan in Italië, omdat het eten zó lekker is. Pasta's, salades, pizza's... Heerlijk.

Wat hebben jullie vandaag gedaan?

4 comments

 1. Wat goed van je dat je gezonder bent gaan eten! Ik ben benieuwd naar de NYX buttergloss, ik heb er nog nooit een geprobeerd, maar hoor er altijd veel goeds over. Succes met je toets.
  Liefs, Iris

  ReplyDelete
 2. Food looks amazing, pretty flowers too! X

  Black and Navy on the blog-
  hailandharmony.blogspot.ie
  // BLOGLOVIN

  ReplyDelete
 3. Lovely post and photos, food - yum
  xx
  Dana
  http://booquepress.com

  ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD