Social Media

Essie Nagellak Sand Tropez


Nagellak: eigenlijk draag ik het altijd. Ik vind mijn handen zo kaal als ik geen nagellak op heb. Een van mijn favoriete nagellakmerken is essie. Zij hebben altijd prachtige kleuren in de collectie, en laatst kon ik het dan ook niet weerstaan om er geen aan te schaffen. Omdat de nude kleurtjes op dit moment vooral erg populair zijn en omdat ik niet zo van hele felle kleuren hou, heb ik gekozen voor de kleur Sand Tropez.

De nagellakjes van essie vind ik altijd erg fijn. Ze dekken goed, brengen makkelijk aan en het kwastje vind ik fijn. Ook drogen ze redelijk snel, wat natuurlijk ook erg prettig is. Niets is zo vervelend om met net gelakte nagels ergens tegenaan te stoten, om vervolgens je nagel weer opnieuw te moeten lakken.


De kleur Sand Tropez is een hele neutrale kleur. De naam zegt het al een beetje: het doet je misschien denken aan het zand op een strand. De naam van de nagellakjes van essie vind ik vaak erg leuk en origineel.


Omdat de nude kleuren op je nagels erg populair zijn op dit moment, vond ik het ook leuk om nude kleurtjes uit te proberen aangezien ik nog niet veel nude kleurtjes in mijn bezit heb. Ik draag namelijk meestal neutrale donkere kleuren op mijn nagels zoals donkerblauw, zwart en donkerrood. Felle kleuren nagellak passen niet zo bij mij.


Sorry voor het wondje op mijn wijsvinger, haha!


De dekking van de nagellak vind ik erg goed. Op beide foto's heb ik twee laagjes aangebracht, en dit is ook voldoende. De nagellak is fijn in gebruik: het brengt makkelijk aan, is niet streperig en droogt snel. Eigenlijk ben ik dit ook wel gewend van essie.

Wat ik jammer vind, is dat essie nagellakjes aan de prijzige kant zijn. Een flesje kost namelijk al €10,-. Toch vind ik het de prijs wel waard, omdat ze erg fijn zijn en lang blijven zitten.

Essie nagellakjes zijn op dit moment nog voor 30% korting bij de Etos te koop; ze zijn nu dus €6,99 per stuk! Ook zijn essie nagellakjes te koop bij webshops zoals makeupspot.nl.

Wat vinden jullie van deze kleur?

4 comments

  1. Oeh! Mooi lakje, ik wil graag Mademoiselle van Essie. Dat is ook een nude kleur, nog iets lichter dan deze!
    Liefs, Iris

    ReplyDelete
  2. Hi! Zeer mooi, past met elke outfit zo’n kleurtje :) x Josune, Your Beauty Script

    Latest post : http://yourbeautyscript.com/

    ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD