Social Media

Garnier Skin Naturals Micellair Reinigingswater


Waarschijnlijk kennen de meesten het al: Garnier Micellair Reinigingswater. Toch wilde ik er nog graag iets over schrijven, want dit is het fijnste reinigingsproduct dat ik tot nu toe geprobeerd heb! Maar wat maakt het nu eigenlijk zo fijn?

Micellair Reinigingswater is bedoeld om je gezicht ermee schoon te maken. De naam zelf zegt het al: het is eigenlijk een soort water. 

Hiervoor gebruikte ik meestal een reinigingsmelk en toner van Garnier om mijn gezicht schoon te maken. Dit werkte prima, maar heel fijn vond ik het eigenlijk niet. Als de reinigingsmelk in mijn ogen kwam, prikte het namelijk enorm. Ook zijn er natuurlijk speciale reinigingsproducten door de ogen, maar deze laten vaak een vettig laagje achter wat ik niet prettig vind.


Het Micellair Reinigingswater van Garnier is bedoeld voor de gevoelige huid. In principe is het dus geschikt voor elk type huid. Je kunt het product voor je gezicht, je ogen en zelfs je lippen gebruiken. Het is ook niet nodig om het af te spoelen.


Het Micellair Reinigingswater is erg makkelijk in gebruik. Je brengt het aan op een wattenschijfje en maakt daarmee je gezicht schoon. Zo simpel is het.


Hierboven zie je de ingrediënten van het Micellair Reinigingswater van Garnier. Er zitten geen parabenen en parfum in. Vooral om het feit dat er geen parfum inzit, ben ik erg blij. Parfum is namelijk echt slecht voor je gezicht, omdat het je gezicht uitdroogt en omdat het te agressief is. Glycerin is vochtregulerend, wat natuurlijk een pluspuntje is.

Dit product vind ik echt super. Het verwijdert je make-up erg goed, en het is bijvoorbeeld ook erg makkelijk op reis. Meestal verwijder ik mijn oogmake-up met het reinigingswater en het eerste laagje foundation, en dan was ik mijn gezicht met een facewash. Maar als ik op reis ben of bijvoorbeeld bij iemand anders slaap, gebruik ik alleen het reinigingswater. Het reinigingswater prikt ook niet zo in je ogen, als er toevallig wat in komt. Wel heb ik weleens wat in mijn mond gekregen als ik mijn lippen er ook mee schoonmaak: dit is wel vies! 

Ik ben erg tevreden over dit product, en heb het ook al meerdere keren gekocht. Ik kan niet meer zonder! De prijs van het product vind ik ook prima. Zelf doe ik ongeveer 3 maanden met één fles, dus €6,49 vind ik het product wel waard.

Garnier Micellair Reinigingswater is onder andere te koop bij de Kruidvat voor €6,49. Momenteel zijn de Garnier producten hier 1+1 gratis!

Hebben jullie het Garnier Micellair Reinigingswater al weleens geprobeerd?

2 comments

 1. Ik gebruik zelf ook altijd het Micellair reinigingswater van Garnier en vind hem heel fijn, hij smaakt inderdaad wel vies!
  Liefs, Iris

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ik vind het echt een geweldig product! Ja hè, haha!!

   Delete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD