Social Media

I Wish Tag


Dromen... Iedereen doet dit en ook al komen ze misschien niet altijd uit, het blijft leuk om te dromen. Vandaag dan ook de I Wish Tag! Natuurlijk ben ik erg tevreden met het leven dat ik heb, maar het is altijd leuk om te fantaseren over plekken die je nog graag wilt bezoeken of dingen die je nog graag wilt bezitten.

 Als je alles zou mogen zijn, wat zou dan je droombaan zijn?
Dit vind ik al erg moeilijk om te beantwoorden, omdat er zoveel dingen zijn die ik leuk vind. Het lijkt me erg leuk om fotografe te zijn: trouwerijen fotograferen, portretten maken of de wereld afreizen en foto's maken van de natuur, de mensen en dieren om me heen. Het lijkt me ook geweldig om natuurdocumentaires te maken, of überhaupt een film regisseren. Daarnaast lijkt me het nog leuk om huizen/kamers in te richten voor mensen of winkels zoals Ikea. Bij een tijdschrift werken lijkt me ook erg leuk. Maar het allerliefst zou ik denk ik nog gewoon muziek willen maken: zingen, gitaar spelen en anderen inspireren. Het zou al helemaal geweldig zijn als ik dit allemaal zou combineren, haha! Iemand een tip welke baan ik dan zou moeten gaan doen?

Als je een superoverdreven luxe iets zou mogen aanschaffen, wat zou het dan zijn?
Als ik echt álles zou mogen kiezen, dan zou ik meteen een privéjet aanschaffen inclusief een piloot! Hoe geweldig zou het zijn om gewoon in het weekend te denken: laat ik eens even naar Afrika vliegen om daar even tot rust te komen. Ja, dit zou ik gewoon moeten hebben. 


Als je een dagje op zou mogen trekken met een film/serie karakter, wie zou dat dan zijn?
Wat is dit een moeilijke vraag! Ik kijk eindeloos veel series, maar wie moet ik kiezen? Misschien met Rick uit The Walking Dead... Niet meteen het eerste waar iedereen aan zou denken, haha! Het lijkt me gewoon vet om een dagje in hun wereld te leven, en kijken hoe dat écht zou zijn. Maar langer dan een dagje, nee. Ik leef toch liever in een wereld zonder zombies.

Als je een locatie mocht uitkiezen waar je eindeloos naartoe geteleporteerd zou kunnen worden, waar zou dat dan zijn?
Opeens moet ik denken aan Zweinstein. De Harry Potter films heb ik eindeloos vaak gekeken, dus het zou echt geweldig zijn om ineens in deze wereld te belanden. Ik zou graag de school willen bekijken en alles er omheen, want in de films zag dit er zo prachtig uit. Maar als ik voor een bestaande plaats zou moeten kiezen, dan zou ik kiezen voor Bali. Hier ben ik al een keer geweest, en dit was onwijs mooi. Het lijkt me heerlijk om even lekker uit te rusten op het strand daar na een drukke week.

Als je een angst van jezelf zou mogen wegnemen, welke zou dat dan zijn?
Ik heb geloof ik niet zoveel angsten, maar ik ben naarmate ik ouder ben wel banger voor spinnen geworden. Dit vind ik best gek, want spinnen zijn (in Nederland) meestal best klein en ze doen niets. Toch vind ik het verschrikkelijke beesten. Eigenlijk zou ik mijn angst voor insecten in het algemeen weg willen nemen, gewoon omdat dit zo onhandig is.

Als je een superpower zou kunnen hebben, welke zou dat dan zijn?
Vliegen, no doubt. Ik ben zo jaloers op alle vogels die lekker in de lucht zweven en met de wind mee gaan. Het lijkt me prachtig om de wereld in hun ogen te kunnen zien en zo tot rust te komen.


Als er een band weer bij elkaar zou komen en een privé concert bij jou thuis zou kunnen geven, wie zouden dat dan zijn?
Om eerlijk te zijn luister ik niet vaak naar bands. Ik weet niet of je ze als band kan zien, maar ik zou wel super graag het John Mayer Trio een keer in mijn huiskamer willen hebben staan. De liedjes op het concert 'Where The Light Is' zijn prachtig, en het lijkt me zo geweldig om dit een keer live mee te maken. John Mayer ontmoeten zou ook echt geweldig zijn. Zijn stem is zo mooi, en hoewel ik nu niet vaak meer naar zijn muziek luister, vind ik zijn oude muziek nog steeds prachtig.

Als je elk dier als huisdier zou mogen hebben, welk dier zou je dan willen?
Een aapje! Dit zou ik echt geweldig vinden. Het zijn eigenlijk gewoon kleine mensjes, en het lijkt me zo gezellig om er lekker mee te knuffelen en mee te spelen. Toevallig heb ik gister nog een stuk van de film Chimpanzee gekeken, een documentaire over chimpansees en in het bijzonder: Oscar. Ik smelt helemaal weg als ik deze kleine chimpansee zie. Wat een schatje!

Zelf vond ik het super leuk om deze tag te doen, en ik hoop dat jullie het ook leuk vonden om te lezen. Wat zou het geweldig zijn als deze dromen uit zouden komen! Misschien een beetje onrealistisch, maar hé: een mens mag dromen.

Wat is jullie grootste droom?

4 comments

  1. Leuk om te lezen. Echt een hele mooie tag!

    ReplyDelete
  2. Ik heb je genomineerd voor de Liebster Award!
    https://todayslipstick.wordpress.com/2015/03/10/liebster-award/#more-1053

    Liefs, Iris

    ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD