Social Media

MAC Julia Petit Collection March 2015


Deze maand komt er een nieuwe collectie van MAC uit, namelijk de Julia Petit Collection. Ik had al wat prachtige foto's voorbij zien komen, zoals deze hierboven, dus ik besloot om de hele collectie te bekijken. Ook zei de naam Julia Petit me eigenlijk niets, maar ik werd wel erg benieuwd door de kleurrijke plaatjes.

Julia Petit is een Braziliaanse blogger, presentatrice en model. Het is wel leuk en bijzonder om te horen dat er een collectie van een blogger uitkomt! Klik hier voor haar eigen website.


Zijn deze plaatjes niet prachtig? Ze zien er erg exotisch en bijzonder uit, en doen me zelfs al een beetje aan de zomer denken... Jammer genoeg duurt het nog een hele tijd voordat het zomer wordt, maar we kunnen er op z'n minst over dromen.


Cosmopolitan heeft een interview gedaan met de Braziliaanse Julia Petit. Julia over de collectie: ''My MAC lipsticks can be worn in so many different ways - as eye shadow, lipstick, blush - they're very versatile.'' De producten in haar collectie zijn dus erg veelzijdig, omdat je ze voor verschillende dingen kunt gebruiken. Handig!


De collectie is eigenlijk bestemd voor alle huidtypen. Er zit dus voor iedereen wat tussen! Julia zei namelijk: ''There are so many ethnicities and skin types here. Every girl is a different girl and in Brazil we have such varied weather all over the country. For the collection I asked myself: 'what would I like them to have?'.''

Wat mij vooral verbaasde, is dat Julia Petit al 42 jaar oud is (!). Dit had ik totaal niet verwacht, omdat haar huid er nog strak uitziet. Julia denkt zelf dat het vooral komt doordat ze veel groente en fruit eet, en veel water drinkt. Groente en fruit is in Brazilië vaak binnen handbereik. 

En dan natuurlijk het belangrijkste: de collectie! 


Morganite eye shadow duo €29,-
- Sunstoned - soft pink champagne (lustre)
- Choco Cake - dark chocolate (matte)


Cad Sagu eye shadow duo €29,-
- Druzy - dirty mauvy purple (lustre)
-Black Plum - deep blackened plum (matte)


Moving Sand eye shadow duo €29,-
- Mumu - soft nude brown (matte)
- Nolte - black with pearl (lustre)


Liquidlast liner €20,-
- Wet Road - black with pearl


Lipsticks €21,-
(van links naar rechts)
- Boca - soft pink nude (satin)
- Petit Red - strawberry cream (satin)
- AçAl - vivid deep violet (matte)

Lipglass €19,50
- Purpurine - sheer peach shimmer with pink and gold pearl


Prep + Prime Transparent Finishing Powder Pressed €24,-


Lustre Drops €20,-
- Pink Rebel - blue pink with gold pearl


Powder Blush €24,-
- Linda - soft pink bronze

En dat was de collectie! Ik vind het er mooi en veelbelovend uitzien. Zelf ben ik vooral benieuwd naar de liquidlast liner in Wet Road, het Morganite oogschaduw duo en de lipstick Petit Red. De lipstick vind ik er erg mooi uitzien, en doet me een beetje denken aan de lipsticks die Estée van essiebutton vaak op heeft. 

De collectie wordt wereldwijd gelanceerd op 19 maart 2015.

Wat vinden jullie van de Julia Petit collectie?

3 comments

  1. This collection looks so pretty. The lipsticks shades are lovely :)

    Sarah | http://sarahanne14.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. De lipsticks zien er prachtig uit! Vooral de rode en paarse spreken me aan.
    Liefs, Iris

    ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD