Social Media

MAC Faux Lipstick


Over mijn MAC lipstick Dark Side was ik erg enthousiast, dus ik wilde mijn MAC lipstick collectie graag uitbreiden. Nu had ik de lipstick Faux al vaker voorbij zien komen op internet, en ik vond deze kleur erg mooi. De kleur lijkt ook op de kleur die Kylie Jenner vaak draagt. Toen ik Faux had geprobeerd, was ik meteen verkocht. Het duurde wel een tijdje voordat ik de lipstick had, want hij is namelijk vaak uitverkocht. Maar eindelijk heb ik 'm!

 MAC lipsticks zijn erg bekend en dat vind ik niet voor niets: ze zijn goed gepigmenteerd (tenzij je bijvoorbeeld kiest voor de finish Cremesheen), blijven lang zitten en ze hebben eindeloos veel keus.
Faux heeft een Satin finish. Dit betekent dat de lipstick een hoge kleurdekking geeft met een minimale glans. Zelf hou ik niet heel erg van hele glanzende lipproducten, maar een minimale glans vind ik wel erg mooi omdat het gezond oogt.Hierboven zie je Faux op mijn lippen. De lipstick is best roze bij mij, wat ik niet had verwacht. De kleur verschilt per persoon, want iedereen heeft andere kleur lippen. Wel oogt Faux hier roziger dan ik 'm in het echt vind.


Hierboven nog een foto van mijn hele gezicht. Ik vind de kleur erg mooi! Hier zie je dat de kleur toch net wat minder roze is dan de vorige foto. Wat een fijne lipstick! De kleur vind ik erg mooi, hij blijft lang zitten en hij droogt je lippen niet uit. Het voelt fijn aan en je hoeft 'm niet eens vaak bij te werken. Ik ben hier erg enthousiast over, en sowieso over de MAC lipsticks in het algemeen. Ik ben van plan om er nog een heleboel aan te schaffen!

De MAC lipstick Faux is te koop bij Douglas, maccosmetics.nl of bij een MAC Store voor €19,-.

Wat vinden jullie van deze lipstick?

4 comments

 1. Je staat er echt prachtig mee! Ik vind MAC hun kwaliteit echt geweldig dus ik koop echt regelmatig hun producten. Ik probeer al de lippenstiften die ik koop, ook gewoon in de MAC winkel uit want zoals je zegt, elke kleur is bij iedereen anders!

  XO naomi @ Naomi in Wonderland

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankje!! Klopt, MAC is echt een fijn merk!

   Delete
 2. Faux staat je erg mooi! MAC is een van mijn favoriete merken voor lipsticks, de kleuren zijn prachtig, voor ieder is er wat wils. Faux heb ik nog niet in mijn collectie maar ik zou hem graag willen hebben, helaas is hij elke keer uitverkocht als ik bij de MAC store ben..
  Liefs, Iris

  ReplyDelete
  Replies
  1. Lief, dankjewel! Klopt, hij is inderdaad vaak uitverkocht. Maar als je de douglas site in de gaten houdt, dan is 'ie af en toe verkrijgbaar! Ik heb Faux namelijk ook via de douglas site besteld vorige week :) xx

   Delete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD