Social Media

NYX Buttergloss Crème Brulee


Op internet had ik er al wat dingen over gelezen, maar toen een vriendin van mij er een had en die me liet zien, werd ik toch wel benieuwd. Ik heb het over de NYX Buttergloss. Reviews die ik gelezen had waren over het algemeen heel enthousiast, dus ik was dan ook benieuwd om er zelf een uit te proberen.
De NYX Buttergloss is een soort lipgloss, maar het schijnt dat het veel minder plakkerig is dan een échte lipgloss. Maar goed ook, want ik hou helemaal niet van lipgloss omdat ik het te plakkerig vind.

De naam Buttergloss sprak me erg aan, omdat het meteen het idee geeft dat het een gladde, zachte lipgloss is die als boter smelt op je lippen.


Ik heb gekozen voor de kleur Crème Brulee, wat geloof ik een van de meest neutrale kleurtjes is waar je uit kan kiezen. Ik wilde graag een nude kleurtje hebben, omdat ik al had verwacht dat deze lipgloss erg zou glimmen. Normaal hou ik meer van (semi)mate lipproducten, en dus een felle kleur én super glimmend ging me iets te ver.
De applicator is eigenlijk een standaard applicator voor een lipgloss wat je gewend bent. Gewoon een zacht, harig, klein kwastje. Niet bijzonder, maar het werkt wel fijn.En dan het resultaat! Ten eerste vind ik de kleur erg mooi! Heel subtiel en nude, maar wel mooi. Ik had de kleur wel iets donkerder verwacht. De glans op mijn lippen vind ik ook erg mooi, wat ik eigenlijk niet verwacht had. Het is echt een kleur die je elke dag zou kunnen dragen, lekker neutraal.


En dan is het natuurlijk de vraag of de Buttergloss ook echt minder plakkerig is... Hier twijfel ik een beetje over. Omdat ik nooit lipgloss draag kan ik het niet zo goed vergelijken met andere producten. Ik vind dat de Buttergloss wel degelijk minder plakt, ook al heb ik niet veel ervaring met lipgloss. Wel moet ik er toch erg aan wennen, omdat het toch nog wel plakt. Normaal draag ik een lipstick of lippenbalsem, dus dit voelt wel anders. Wel vind ik dat de naam Buttergloss er goed bij pas, omdat ik écht het gevoel heb dat het een klein beetje smelt op mijn lippen.

Ik ben in ieder geval wel enthousiast over dit product! Het is een kleur die je makkelijk elke dag kunt dragen, en het staat toch wat leuker dan niets op je lippen.

De NYX Buttergloss is te koop bij onder andere Douglas voor €6,99,-.

Wat vinden jullie van dit product?

4 comments

 1. De kleur staat je erg mooi, ik heb ook veel positieve dingen gelezen over de buttergloss. Ik zou er graag eentje uit proberen, ik ben benieuwd hoe de opvallende kleurtjes uitvallen, qua pigmentatie! Goede review!
  Liefs, Iris

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dankjewel!! Volgens mij is de pigmentatie van de fellere kleurtjes er goed, wat ik ervan gezien heb!

   Delete
 2. Hey! de NYX buttergloss zijn voor mij de beste alternatie voor lipglossen! Ik draag ook niet graat lipglossen en liever lipstick :) deze kleur heb ik ook btw, super mooi! ;) x Josune, Your Beauty Script

  http://yourbeautyscript.com/

  ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD