Social Media

Personal Update


Hallo lieve mensen! Ik vond het wel eens tijd om een persoonlijke update te doen. Gewoon, even lekker kletsen en vertellen waar ik op dit moment mee bezig ben in mijn leven. Vinden jullie het plaatje hierboven trouwens ook niet prachtig? Tulpen zijn een van mijn favoriete bloemen.

Deze week heb ik SE week op school. Dit is ook de reden dat ik minder artikelen geschreven heb op mijn blog. Tot nu toe is het goed gegaan geloof ik, dus daar ben ik erg blij mee.

Volgende week organiseer ik met wat klasgenoten van muziek een concert in een mooie zaal. Het thema is 'Back in Time', en we gaan dus terug in de tijd qua muziek. We hebben ervoor gekozen om nummers uit de jaren 70 en 80 te spelen, wat ik super leuk vind. Ik heb er dan ook veel zin in, en ik hoop dat het een leuke avond wordt! Zelf ga ik de liedjes Fast Car van Tracy Chapman, Jolene van Dolly Parton, I Wish van Stevie Wonder, Dreams van Fleetwood Mac en The Boxer van Simon and Garfunkel spelen. Ik hou van oude muziek: dit maakt me meestal veel vrolijker dan de muziek van tegenwoordig. Natuurlijk zijn er op dit moment ook goede artiesten, maar oude muziek heeft iets.

Om het nog over over muziek te hebben: ik heb laatst een kaartje voor Mumford and Sons gekocht! Zij spelen namelijk op 4 juli in Nijmegen, waar ik dichtbij woon. Super handig en leuk natuurlijk! De muziek van Mumford and Sons vind ik erg goed, en ik geloof dat ze live ook goed spelen. Ik ben dus erg benieuwd!

Vorige week schreef ik een artikel over het zetten van mijn helix piercing. Helaas gaat het nu wat minder goed, want mijn oor is namelijk ontstoken. Het is rood, pijnlijk en de rand van mijn oor is een beetje opgezwollen. Het gekste vind ik nog dat ik opeens een bult heb achter mijn oor, op mijn hoofd. Vanmiddag ga ik even naar de huisarts, en ik hoop dat er iets aan gedaan kan worden. Tot nu toe heb ik mijn oor, als het goed is, goed schoon gehouden, dus ik weet niet waar het aan ligt.

Over een paar weekjes heb ik dan eindelijk mijn interview voor de studie University College in Maastricht. Ik vind het wel spannend, maar ik ga er niet teveel over nadenken en ik ga gewoon mijn best doen en zoveel mogelijk van mezelf laten zien.

En wat heb ik zin in de lente, zeg! Ik vind het zo jammer dat het zonnetje nog steeds niet schijnt en dat het nog zo koud is buiten. Ik hou zelf erg van de winter, maar op een gegeven moment ben ik er ook klaar mee. Ik zou het heerlijk vinden om weer lekker in het zonnetje buiten te zitten. Van mij hoeft het nog niet meteen extreem warm te zijn, maar een graad of 20 zou al fantastisch zijn.

Ik hoop dat jullie een fijne week hebben! En hebben jullie ook al zo'n zin in de lente?

1 comment

  1. Ik hoop dat er wat gedaan is aan je ontstoken oor! Gelukkig zijn je SE's tot nu toe goed gegaan. Veel plezier volgende week bij het feest, knap dat je al die liedjes kan spelen!
    Liefs, Iris

    ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD