Social Media

Reveal Calvin Klein Parfum en Body Lotion


Al sinds de dag dat ik deze geur voor het eerst rook, ben ik verliefd geworden op deze geur. Zoals jullie al kunnen zien, heb ik het over het parfum Reveal van Calvin Klein. Zelf heb ik al heel wat blogposts gelezen over dit parfum, maar ik ben erg enthousiast over het feit dat ik er nu zelf ook een kan schrijven!


Misschien weten jullie het al, maar het Nederlandse model Doutzen Kroes is het gezicht van dit parfum. Het is al aan de foto te zien, maar verleiding speelt de hoofdrol in dit parfum. De geur wordt beschreven als een sensuele, uitdagende geur.


De geur Reveal vind ik echt heerlijk. Ik ben het wel eens met Calvin Klein dat het een verleidelijke geur is. De topnoten van het parfum zijn ruw zout, roze peper, zwarte peper en witte peper. De hartnoot is iris en de basisnoten zijn sandelhout, kasjmier en vetiver. De geur is oriëntaals en ik vind 'm zelfs een héél klein beetje mannelijk ruiken, wat waarschijnlijk door het sandelhout komt. Als je het parfum opspuit, is 'ie redelijk zoet. Hierna verdwijnt het zoete en ruikt het vooral kruidig en naar sandelhout. Sandelhout is een van mijn favoriete geuren, dus vandaar dat ik dit parfum ook zo lekker vind.Ik moet toegeven dat ik het flacon wel iets minder vind. Er is niets mis mee, en ik vind 'm ook zeker niet lelijk, maar mooi vind ik het ook niet. Dat is wel jammer, want ik denk dat ze hier wel iets mooiers op hadden kunnen verzinnen. Er is trouwens al wat parfum uit het flacon, omdat ik niet kon wachten om 'm op te doen!


Het flacon komt in een roze metallic achtig doosje. Hierboven zie je ook de ingrediënten dit in het parfum zitten.

Naast het parfum, heb ik ook de body lotion van dezelfde geur aangeschaft. Deze ruikt precies hetzelfde als geur natuurlijk.


De structuur van de body lotion vind ik erg fijn. Het is lekker luchtig, en vrij vloeibaar wat ik eigenlijk niet zo gewend ben. Vaak gebruik ik de body butters van The Body Shop of de bodycream van Rituals. Deze zijn beide wat dikker, waardoor ik het gevoel heb dat het mijn huid beter voedt. Toch vind ik deze body lotion erg fijn in gebruik, en de geur is verrukkelijk! Wel zit er natuurlijk veel parfum in deze body lotion, wat het iets minder goed voor je huid maakt, omdat dit je huid uitdroogt.

Ik ben super tevreden over deze producten, en ik ga ze ook zeker vaak met plezier gebruiken. Het parfum blijft ook lekker lang hangen, waar ik erg blij mee ben. Wel zijn de producten jammer genoeg best prijzig, maar ik vind ze het geld zeker waard!

Het Reveal Parfum en de Body Lotion van Calvin Klein zijn onder andere te koop bij Douglas en Ici Paris XL voor €89,50 voor 100 ml (parfum) en €34,50 voor 200 ml (body lotion). 

1 comment

  1. Ik vind deze geur lekker, maar ga zelf voor een iets zoetere geur. Ik vind de verpakking juist wel leuk, strak en clean!
    Liefs, Iris

    ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD