Social Media

TV Series Tag


Zoals jullie misschien al weten ben ik een enorme serieverslaafde. Ik kijk ontzettend veel series en heb in mijn leven al heel wat uren besteed aan het kijken van afleveringen. Sommige mensen vinden het misschien een beetje tijdverspilling, maar ik ben het daar niet mee eens. Natuurlijk is het ook leuk om andere dingen te doen, maar ik geniet zelf heel erg van series kijken. Dus waarom ook niet? Jullie raden het misschien al: vandaag de tv series tag!

Wat was de eerste serie die je volgde?
Vanaf jongs af aan vind ik tv kijken al leuk, dus natuurlijk keek ik al allemaal kinderseries. Maar de eerste echte serie die ik geweldig vond, toen ik rond een jaar of 10 was, was McLeod's Daughters. Ik vind het nog steeds wel leuk!

Wat is je favoriete serie ooit?
Eigenlijk kan ik niet kiezen. Ik kijk veel verschillende soorten series zoals meidenseries met drama, actieseries, thriller/horror en zelfs ook science-fiction-achtig. Er zijn meerdere goed, in hun eigen soort. Een paar van mijn favorieten zijn Prison Break, 90210, The Vampire Diaries, Ghost Whisperer en op dit moment Orphan Black en Homeland.

Wie is je favoriete koppel uit een tv-serie?
Ik zit te twijfelen tussen Chuck en Blair uit Gossip Girl en Elena en Damon uit The Vampire Diaries. Beide zijn erg leuk om naar te kijken.


Deze foto is uit mijn favoriete scène van Chuck en Blair, waarin hij voor het eerst 'I love you' zegt. Deze scène heb ik wel 10 keer achterelkaar gekeken, omdat het zó schattig was.


Met welk personage zou je weleens op date willen?
De drang om met een personage op date te gaan uit een van de series die ik kijk heb ik nog nooit gehad. Ik zou dan kiezen voor Damon uit The Vampire Diaries omdat hij zo mysterieus en interessant is, of voor Liam uit 90210. Want ja... Ik weet niet of daar uitleg voor nodig is. 

Welke serie(s) volg je op dit moment?
Op dit moment kijk ik Once Upon A Time, Orange Is The New Black, Breaking Bad en Homeland. Een paar series zijn nu (even) gestopt, maar ik volg ze nog wel: Pretty Little Liars, The Vampire Diaries, Orphan Black, Penny Dreadful, The Walking Dead, Faking It en Awkward. Tussendoor kijk ik nog weleens Gossip Girl als ik daar zin in heb en wil ik een paar series zoals Game Of Thrones en The Fall ook nog een keer verder kijken.

Van welke afgelopen serie mogen ze nog een vervolg maken?
90210 en Gossip Girl. Ik vond het zo jammer dat deze series afgelopen waren, en ik zou het super leuk vinden om te zien hoe het nu met ze gaat. Ook al zijn het personages en geen echte personen...

Welke serie wil je nog graag zien?
Game Of Thrones en Fargo. Van Game Of Thrones heb ik eerste seizoen al gezien, maar ik heb niet goed opgelet, haha. Ik wil graag opnieuw beginnen. Fargo is geloof ik een hele toffe serie, mijn ouders en mijn vriend vinden het erg leuk.

Heb je al eens een serie (of enkele afleverigen) herbekeken?
Gek genoeg doe ik dit best vaak. 90210 en Prison Break heb ik beide bijna helemaal twee keer gezien. Ook van Gossip Girl heb ik een paar seizoen twee keer gekeken, en van Ghost Whisperer en McLeod's Daughters ook. Het blijft leuk naar mijn mening.

Welke serie heb je een tijdje gevolgd en daarna weer opgegeven?
Dit is mij pas één keer overkomen, geloof ik. Dat was namelijk bij Lost, waar ik maar vier afleveringen van gezien heb, dus misschien telt het niet. Het ging over een monster op een eiland, en dat vond ik maar een beetje raar. Ik heb bij andere series wel op het punt gestaan om te stoppen, namelijk bij The Vampire Diaries, The Walking Dead, Orange Is The New Black, Breaking Bad en dus Game Of Thrones. Bij sommige van deze series ben ik alweer up-to-date, en andere moet ik nog afkijken maar dit ben ik zeker nog van plan.

Met welk personage zou je wel van plaats willen ruilen?
Dan kies ik sowieso iemand uit 90210. Die huizen waarin zij leven... Onbeschrijfelijk mooi. Ik kies dan denk ik voor Annie, zij was namelijk altijd mijn favoriete personage.


Ik vond dit een hele leuke tag om te doen! Ik hou natuurlijk enorm van series, dus dan is het wel leuk om daarover na te denken en vragen te beantwoorden.

Welke series raden jullie aan die ik misschien nog niet gezien heb?

2 comments

  1. Leuk om te lezen! Ik was 90210 helemaal vergeten, toen het jaren geleden hier op tv kwam heb ik de eerste 2 seizoenen geloof ik gezien. Ik vond het een erg leuke serie, hier moet ik echt weer een keer aan beginnen! Ik ben fan van Suits, The Blacklist, Grey's Anatomy en How to get away with murder! Vooral Suits is een aanrader!
    Liefs, Iris

    ReplyDelete
  2. Leuke tag! Orphan Black, the Walking Dead en Homeland vind ik ook erg leuk. Verder raad ik Bates Motel en the Wire (oude serie, maar érg goed) aan! Oja en omdat je van thriller/horror houdt: Hannibal. Wel een wat vies soms!

    ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD