Social Media

Aangenomen op University College Maastricht!!


In mijn vorige blogpost vertelde ik dat ik mijn interview had op University College Maastricht, en dat ik twee tot drie weken zou moeten wachten op de uitslag. Nu heb ik vanochtend een mailtje binnen gekregen dat ik aangenomen ben en dus naar Maastricht ga!

Eigenlijk ben ik nog een beetje in shock, ik had de uitslag ook echt nog niet verwacht. De man met wie ik een interview had zei dat het tussen twee en drie weken zou duren, en nu is mijn interview pas 9 dagen geleden.

Toen ik het mailtje zag, opende ik 'm meteen omdat ik zo nieuwsgierig was. Voordat ik het mailtje opende, zag ik al 'We are happy to inform you...' staan. Eigenlijk wist ik het dus al zonder de mail te openen, maar toch vroeg ik me af waar ze 'happy' over waren. 

Ik ben zo blij dat ik op UCM mag gaan studeren, en dat ik naar Maastricht kan gaan! Maastricht vind ik echt een hele leuke, gezellige stad en veel vriendinnen van mij wonen er ook. De studie lijkt me ook super leuk, en ik ben blij dat ik het dus ook echt kan gaan studeren. Omdat het niet zeker was of ik aangenomen zou worden, wilde ik me dit weekend eigenlijk aanmelden voor Cultuurwetenschappen in Maastricht. Ik wilde namelijk toch nog wat achter de hand hebben, en aangezien het volgende week vrijdag al 1 mei is, moest ik wel een studie kiezen. Gelukkig hoeft dat nu niet meer!

Het is zo fijn dat het nu vast ligt. Ik hoef me nu helemaal geen zorgen meer te maken over mijn studie, en ik kan nu al rond gaan kijken naar een kamer in Maastricht. Omdat ik zo enthousiast ben, moet ik echt even deze blogpost schrijven.

Hopelijk kunnen jullie ook de studie gaan doen die het beste bij jullie past!

2 comments

  1. Gefeliciteerd! Gaaf dat je bent aangenomen, nu nog even je examens knallen en dan kan je op naar Maastricht!
    Liefs, Iris

    ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD