Social Media

Catrice Nagellak Luxury Nudes 06 Magical Nude en 07 Delight in Pure Light


Ze zijn alweer een tijdje in de collectie, maar Catrice heeft een nieuwe lijn nagellakjes. De nude tinten voor je nagels zijn dit seizoen erg populair, en Catrice heeft ook een aantal tinten uitgebracht. Er zaten een paar mooie kleurtjes bij, en omdat ik er benieuwd was naar deze nagellakjes heb ik er twee gekocht om te proberen.

Catrice beschrijft de nieuwe lijn, Luxury Nudes, als volgt:
'Luxury Nudes by Catrice zijn een nieuwe generatie nagellakken met hoge dekking. Kijk uit naar elegante, natuurlijke tinten met parelmoer- of satijneffecten.'

Helaas had ik niet zoveel tijd om in het Catrice schap rond te snuffelen, dus ik heb snel twee kleurtjes uitgekozen en gekocht. Ook was er in het Kruidvat filiaal waar ik een kijkje nam niet zo veel keus. Uiteindelijk heb ik de kleuren 06 Magical Nude en 07 Delight in Pure Light gekozen. Beide nagellakjes hebben een satijnachtige finish, een 'satin shine'. Dit vond ik persoonlijk niet zo mooi, want ik hou over het algemeen niet van glanzende of glitter nagellakjes. 
Als eerst 06 Magical Nude. Dit is een grijzige, taupe kleur met minuscule glitters/een paars/roze gloed. Dit is vooral goed te zien in het flesje. Op mijn nagels zie je dit vrijwel niet, waar ik zelf erg blij mee ben! Ook de dekking is erg goed. Op de bovenstaande foto draag ik twee laagjes. 


Naast 06 Magical Nude heb ik de kleur 07 Delight in Pure Light gekocht. Ik was op zoek naar zo'n kleur! Dit vind ik een echte nude kleur, en hier was ik dus ook erg benieuwd naar. Het is een huidkleurige nagellak, ook met een glanzende finish. Dit is misschien lastig te zien op de foto's, maar in het flesje zie je dit wel. Op de nagels is het bijna niet te zien, wat ik persoonlijk een pluspunt vind. Op de bovenstaande foto heb ik weer twee laagjes op. Ook deze nagellak dekt prima.

De nagellakjes van de Catrice Luxury Nudes lijn vind ik fijn! Ze dekken goed, en ze hebben mooie kleurtjes in de collectie. Ze brengen fijn aan, wat ik ook wel gewend ben van Catrice nagellak. Ze blijven ook redelijk goed zitten, en zelf kan ik er wel een paar dagen meedoen zonder dat er stukjes afbreken. Ik ben tevreden over deze nagellakjes, zeker als je kijkt naar de prijs. Wel vind ik dat er een duidelijk kwaliteitsverschil is als je ze vergelijkt met bijvoorbeeld een nagellakje van Essie. Essie nagellak blijft veel langer zitten, maar is natuurlijk ook een stuk duurder. Als je op zoek bent naar nude tinten en je wilt liever geen €10 aan een nagellakje uitgeven, zou ik zeker een kijkje nemen bij Catrice!

De Catrice Luxury Nudes nagellakjes zijn onder andere te koop bij Kruidvat en kosten €2,89 per stuk.

1 comment

  1. Mooie lakjes, mijn favoriet is 06!
    Liefs, Iris
    http://www.todayslipstick.nl/

    ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD