Social Media

Clinique Chubby Stick Intense Moisturizing Lip Colour Balm


Misschien heb je er al weleens van gehoord: de Clinique Chubby Sticks. Er zijn verschillende varianten zoals de normale Chubby Sticks, maar ook de Chubby Sticks Intense. De naam zegt het al: de kleur van deze sticks zijn intens en de kleur is dan ook optimaal. Door de reviews die ik over dit product gelezen had, werd ik wel benieuwd en heb ik er dus een aangeschaft om uit te proberen.

Clinique vind ik zelf een prachtig merk, hoewel ik er eigenlijk nog niet veel van geprobeerd heb. De naam, het logo en de verpakkingen vind ik al geweldig. Eigenlijk wilde ik meerdere kleuren van de Chubby Sticks Intense proberen, maar ik besloot toch om er eerst één te testen. 

Wat er wordt gezegd over deze sticks:
De Chubby Intense Moisturizing Lip Colour Balm is dé perfecte combinatie van een vochtinbrengende lipbalsem en dekkende lipstick. Clinique combineert een intens kleureffect terwijl sheaboter, mangopittenboter en jojoba-olie de lippen beschermen en verwennen voor zachte, soepele, verzorgde lippen. 100% parfumvrij.

De Chubby Sticks Intense zijn er in 8 verschillende kleuren, en naar mijn mening zijn ze allemaal even mooi.


Zelf heb ik de kleur 08 Grandest Grape gekozen, een berry-achtige, paars-roze kleur. Eerst wilde ik een neutrale kleur kiezen, maar ik vond het toch wel leuk om een fel kleurtje te nemen en deze kleur vond ik wel bijzonder. Zo'n kleur heb ik nog nooit gekozen, dus het was tijd voor iets nieuws.Alleen de verpakking van de Chubby Stick vind ik al erg mooi. Niet heel bijzonder, maar het zilver op de stick laat het product heel chique ogen. De Chubby Stick lijkt op een dik potlood, wat ik er wel komisch uit vind zien. De punt van de stick is zacht en brengt de kleur gemakkelijk aan. Omdat deze kleur zoveel pigment afgeeft, moet je wel precies te werk gaan. 


Zoals je op de foto hierboven kunt zien, is de kleur van de Chubby Stick erg intens. Ik vind het een prachtige kleur!


Op de swatch hierboven oogt de kleur best roze, maar in het echt neigt de kleur wat meer naar paars toe. Hieronder komt de kleur wat beter tot zijn recht.


Ik ben heel erg tevreden over dit product! De kleur vind ik prachtig, het pigment is goed en de verpakking oogt erg luxe. Daarnaast heb ik echt het gevoel dat de stick mijn lippen verzorgt door de verschillende oliën die in het product verwerkt zijn. De kleur houdt redelijk goed, maar omdat de structuur meer op een lipbalsem lijkt, vervaagt het sneller dan een lipstick. Na echt een maaltijd gegeten te hebben, is het wel nodig om even bij te stiften. Zelf vind ik dat niet erg, maar als je opzoek bent naar een lipstick die lang houdt, kun je beter iets anders proberen. 

Het product is wel redelijk prijzig naar mijn mening, maar er zijn regelmatig aanbiedingen bij bijvoorbeeld Ici Paris XL waardoor je het goedkoper kunt krijgen. Erg fijn natuurlijk!

De Clinique Chubby Stick Intense Moisturizing Lip Colour Balm is onder andere te koop bij Douglas voor €20,-.

2 comments

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD