Social Media

Empties #1


Vandaag de eerste 'Empties' op mijn blog! Zelf vind ik het leuk om te zien wat andere bloggers voor dagelijkse producten gebruiken, dus daarom spaarde ik zelf ook wat producten bij elkaar die ik de afgelopen tijd heb gebruikt. Over sommige producten ben ik erg enthousiast, maar over een paar wat minder. Lees verder voor mini reviews over deze producten! 


Als eerst een Lush product. Deze Face & Body Cleanser genaamd Aqua Marina kocht ik een tijdje geleden in de Lush winkel in Utrecht. Eigenlijk was ik van plan een masker te kopen, maar toen heb ik per ongeluk deze cleanser gekocht, haha! Dit soort producten zijn altijd even wennen vind ik, want er zit dus écht zeewier in. Zelf vond ik het fijn dit product onder de douche te gebruiken, en met name voor mijn gezicht. Deze reiniger vond ik wel oké, maar niet bijzonder. Er zit overigens ook zeezout en sinaasappelextract in, wat niet zo goed is voor je huid. Ik koop toch liever een ander product.


Dan een haarproduct, namelijk de Batiste Droogshampoo XXL Volume. Over deze droogshampoo ben ik zeker te spreken! De geur is prettig en fris, het laat je haar er weer schoon en niet-vettig uitzien en wat een volume! Deze droogshampoo gebruikte ik zelfs in plaats van mijn volumepoeder van Andrélon, omdat dit nog veel meer volume gaf. Er komt wel een witte waas over je haar, dus je moet je haar wel even goed doorkammen. Zelf vind ik dit niet zo'n probleem, maar ik snap het wel dat sommigen zich hieraan ergeren. Een klein minpuntje vind ik de prijs: de droogshampoo kost namelijk €5,49. Niet extreem duur, maar erg goedkoop is het ook niet.


Dan Hope in a Jar van Philosophy! Een aantal maanden geleden schreef ik hier een artikel over. Sindsdien heb ik dit product elke dag gebruikt. Op zich vond ik het een prima product, maar eerlijk gezegd deed het verder niet zoveel voor mijn huid. Ik zag geen verbeteringen, wat ik wel heel jammer vind aangezien het een duur product is. Een potje van 60ml kost namelijk rond de €37,-. Ik zou dit product niet opnieuw kopen.


Een favoriet! l'Occitane zie je maar zelden op blogs verschijnen, terwijl ik het een super fijn merk vind. De geuren zijn echt verrukkelijk, net zoals deze Citrus Verbena Shower Gel. Het is echt een zomerse geur, heel fris en dus citrusachtig. Heerlijk om mee wakker te worden in de ochtend. In het flacon zit 250ml, waar je best een tijd mee kan doen. Zo'n fles kost €14,50, wat niet goedkoop is natuurlijk. Toch raad ik 'm echt aan, want hij ruikt heerlijk! Ik denk dat ik deze fles bewaar, want je kunt een 'refill' verpakking kopen in de winkel. Zo'n verpakking kost €20,- en bevat 500ml, dus je bent ook iets goedkoper uit.


Over deze reinigingsmousse van Nivea heb ik weinig te vertellen. Het product is prima, maakt de huid redelijk goed schoon en het ruikt wel lekker. Geen bijzonder product, maar hij doet zijn werk. Misschien zou ik 'm opnieuw kopen, misschien ook niet. Ik denk dat ik liever een ander product probeer, maar met deze is eigenlijk niets mis.


Rituals is mijn favoriete winkel als het aankomt op doucheproducten. Toch ben ik minder enthousiast over deze kleine flacons met shower paste en shampoo. Deze lijn van Rituals, Hammam, is mijn favoriet maar de shower paste vond ik eerlijk gezegd niet zo lekker ruiken. Ook vond ik de substantie maar raar, want het lijkt dus echt op een soort pasta. De geur van de shampoo vond ik wel lekker, maar het product zelf deed voor mijn gevoel niet zoveel voor mijn haar. Als je van plan bent om iets van Rituals te kopen, raad ik je aan om andere producten aan te schaffen.


Een aantal dagen geleden schreef ik een review over het Nourish Reconstruction Mask van Toni&Guy, waar ik heel tevreden over ben! Zoals ik in dat artikel noemde was mijn vorige pot op, en 'moest' ik dus een nieuwe kopen. Ik merk écht verschil als ik dit haarmasker gebruik: mijn haarpunten zijn minder droog en stug én mijn haar glanst meer. Wat wil je nog meer?! Helaas is Toni&Guy niet goedkoop, het masker kost namelijk €15,-. Maar als je op zoek bent naar een goed masker, probeer deze dan eens!

 

Last, and to be honest also least: Zendium Mondwater. Niet heel interessant, maar deze heb ik ook opgemaakt. Na het tandenpoetsen vind ik het altijd fijn om mijn mond even te spoelen met mondwater. Deze vond ik prima: de smaak was prima en het gaf een fris gevoel. Voor de rest heb ik er niet echt iets aan toe te voegen. Prima product.

Vinden jullie dit soort artikelen leuk? En wat hebben jullie de afgelopen tijd opgemaakt?

9 comments

 1. Ik heb nog nooit iets van l'Occitane gebruikt, maar ben erg benieuwd naar de geurtjes!
  Liefs, Iris

  ReplyDelete
  Replies
  1. Zeker de moeite waard om te proberen! Ik vind de l'Occitane geuren zelfs lekkerder dan die van the Body Shop. Liefs

   Delete
 2. Leuke producten allemaal! Ik vond Aqua Marina wel erg fijn.. Dat zeewier is inderdaad wel apart.. maar dan voelt het wel alsof ik mijn huid natuurlijk reinig, haha :D

  ReplyDelete
 3. Wat grappig dat je per ongeluk de cleanser had gekocht, haha, wel minder grappig dat het niet zo veel deed voor je huid. Zonde van het zeezout en alles! Vind het ook wel leuk om eens negatieve reviews te lezen over een product, met name als het duur is! Wel zonde van je portemonnee natuurlijk, maar soms moeten we eens wat uit proberen ;).

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja, inderdaad. Het is ook weleens leuk om te horen welk product je écht niet moet kopen, haha.

   Delete
 4. Jammer dat Hope in a Jar tegen valt. Ik ben benieuwd naar l'Occitane ik vind hun verpakking, look & feel altijd bijzonder mooi.

  ReplyDelete
  Replies
  1. l'Occitane vind ik echt een heerlijk merk!

   Delete
 5. Leuk om te zien wat je allemaal hebt opgemaakt! De NIVEA mousse heb ik ook. Inderdaad fijn, maar ik weet ook niet of ik ze opnieuw zou kopen. Er zijn nog zoveel andere producten om te testen hè? :)

  ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD