Social Media

Personal Update #2


Het is alweer even geleden dat ik iets geplaatst heb op mijn blog, dus vandaar dat ik een personal update schrijf. De laatste tijd heb ik wat drukker, en als ik dan niets te doen heb, vind ik het vooral fijn om even helemaal te relaxen en nergens aan te denken. Voor mij is relaxen vooral een beetje muziek maken en series kijken.

Twee weken geleden heb ik mijn SE-week gehad, wat wel goed ging. Daar ben ik erg blij om. Nu krijg ik het aankomende week ook weer drukker. Aankomende week heb ik namelijk mijn tussentijdse toets voor het autorijden, 4 se's en het interview voor University College Maastricht. Allemaal vind ik het spannend, vooral mijn interview in Maastricht. Ik wil deze studie erg graag doen, dus ik moet het beste van mezelf laten zien. Hopelijk lukt dit en kan ik volgend jaar in Maastricht studeren en wonen!

Dit is eigenlijk de reden dat ik minder artikelen geschreven heb op mijn blog. Tijdens de paasdagen wilde ik vooral lekker uitrusten en mijn tijd doorbrengen met vrienden en familie. Daarnaast heb ik ook nog gewerkt en is ons eindexamenconcert geweest! Zelf vond het een super leuke avond: er waren erg veel mensen, de muziek was leuk en het was super gezellig met iedereen.

Binnenkort zal ik weer meer artikelen gaan schrijven, omdat ik dit erg leuk vind om te doen. Het is er jammer genoeg de afgelopen tijd niet zo van gekomen. Ik heb nog wat leuke idee├źn om over te schrijven, dus die verschijnen wel een keer op mijn blog! Wel beginnen over een maandje de examens, dus ik ben benieuwd hoeveel tijd ik over zal houden. Erg spannend allemaal, maar ik ga ervan uit dat alles goedkomt, ook al weet ik dit natuurlijk niet zeker. Maar positief zijn helpt vast!

Fijne zondag iedereen!

1 comment

  1. Heel veel succes met je interview in Maastricht!
    Liefs, Iris

    ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD