Social Media

Toni&Guy Nourish Reconstruction MaskLaatst heb ik mijn haren deels geverfd: ik heb namelijk balayage wat ik graag wilde. Nu zitten er lichte plukjes door mijn haar heen. Je haar verven is natuurlijk slecht voor je haar, en daarom wil ik het wat beter gaan verzorgen. Dit haarmasker van Toni&Guy heb ik al een keer eerder gehad, en omdat ik het zo'n fijn masker vond kocht ik 'm nog een keer en wilde ik dit masker graag met jullie delen!

In de 'beautywereld' is Toni&Guy redelijk populair. Ik heb zelf ook al meerdere reviews gelezen over de producten, en de meeste zijn dan ook wel positief.

Wat er onder andere wordt gezegd over het masker:
Diep voedend masker. Maakt het haar zacht en glanzend. Intensieve formule die diep in het haar doordringt voor een effectief herstel.
Omdat ik mijn haar goed wil verzorgen, koos ik het Nourish Reconstruction Mask van Toni&Guy. Mijn haar wordt namelijk in de punten redelijk snel droog en stug, wat ik graag wil voorkomen. Het flacon met het Nourish Reconstruction Mask bevat 200ml.

Ook ben ik erg benieuwd naar het serum, dus wie weet zien jullie daar binnenkort nog een keer een review over.


Hierboven zie je dat er op de verpakking nog een korte uitleg staat over hoe je het product moet gebruiken. Het haarmasker moet je dus aanbrengen op schoon, nat haar en 3 tot 5 minuten laten intrekken. Vervolgens spoel je je haar weer uit.

Op de verpakking staat verder niet hoe vaak je het masker zou moeten gebruiken. Zelf gebruik ik het eens in de drie dagen, wat misschien best vaak is. Je zou het bijvoorbeeld ook één keer in de week kunnen gebruiken.

De substantie van het haarmasker is aardig dik, wat ik persoonlijk erg fijn vind. Ook de geur vind ik prettig, hoewel het moeilijk te omschrijven is. Het ruikt naar een typisch haarproduct, fris en schoon.

Zelf merk ik na één gebruik al verschil in mijn haar. De puntjes lijken meer verzorgd te zijn, en voelen zachter aan. Ze zien er ook minder droog uit. Ik vind dat mijn haar er gezonder uitziet als ik dit masker gebruik, en het glanst ook meer. Omdat ik dit masker al eerder heb gehad, merkte ik ook dat mijn haarpunten droger werden toen ik dit masker niet meer gebruikte. 

Misschien merken jullie het al: ik ben erg enthousiast over dit product! Ik merk écht verschil als ik het masker gebruik, en ik zou 'm zeker aanraden. Ook kun je best lang met zo'n grote pot doen. De vorige keer heb ik namelijk wel 2 tot 3 maanden in gebruik gehad, terwijl ik het masker 2 tot 3 keer per week aanbracht. Als je er dus wat zuiniger mee omgaat, kun je er vast wel 4 maanden mee doen. Ik heb eigenlijk niets negatiefs op te merken, behalve dat het masker niet goedkoop is. Toch vind ik het het geld waard. In drogisten zijn er overigens regelmatig aanbiedingen waardoor je het met korting kunt kopen.

Zeker een aanrader!

Het Toni&Guy Nourish Reconstruction Mask is onder andere te koop bij de Etos, Kruidvat en op Bol.com voor €15,- voor 200ml

4 comments

  1. Dit lijkt me echt een fijn masker. Ik gebruik 1 keer per week een haarmasker en degene die ik nu gebruik is bijna op! Misschien dat ik deze wel ga aanschaffen.
    Liefs, Iris

    ReplyDelete
  2. Wat fijn dat het zo goed werkt, en dat het best lang mee gaat. Dan valt het in prijsverhouding nog best mee want vind Toni&Guy best een soort luxe voor in je haar, haha.

    ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD