Social Media

Wishlist #2


Oh, er zijn nog zoveel prachtige producten op deze wereld die ik graag zou willen uitproberen. Sommige producten wil ik al een hele tijd, andere heb ik pas ontdekt. Nu nog even sparen, maar ik hoop er binnenkort een paar te bemachtigen!

Als eerst de Mary-Lou Manizer van the Balm. Als je meerdere beautyblogs volgt, ben je deze vast al weleens tegengekomen. Een van mijn favoriete bloggers, Estée van essiebutton, is er ook fan van. De swatches zien er veelbelovend uit, en die maken me dan ook enorm nieuwsgierig. Het is een champagne-achtige kleur met een prachtige glans. I love it!

Om nog even bij de highlighters te blijven: er is nog een andere highlighter die ik al maanden op het oog heb, namelijk de Mineralize Skinfinish in Soft and Gentle van MAC. Dit product is ook al een hele tijd populair, en met een goede reden! Deze highlighter heb ik weleens in de winkel geswatcht, en hij is zó mooi! Ik ben nog opzoek naar een mooie highlighter, maar ik twijfel tussen deze en die van the Balm.

Dan twee lipsticks die ik ook nog graag in mijn collectie zou willen hebben: Plumful en Velvet Teddy van MAC. Hele verschillende lipsticks, maar beide erg mooi. Plumful is een paars-rozige lipstick met een glans, terwijl Velvet Teddy een bruinige nude kleur is met een matte finish. 

Ook de blush Dainty van MAC zie ik vaker op het internet voorbij komen. Een mooi kleurtje dat waarschijnlijk de meeste mensen wel goed staat. Zelf heb ik nog nooit een blush van MAC geprobeerd, dus het wordt maar eens tijd.

Waar ik ook erg benieuwd naar ben, is de Kat Von D Tattoo Liner. Ongeveer een half jaar geleden las ik hier al veel over, en iedereen was super enthousiast. Sommigen vonden het zelfs de beste eyeliner die ze ooit hadden geprobeerd! Deze eyeliner was ik van plan om in Lille te kopen, maar helaas kon ik 'm nergens vinden. Maar hij staat nog steeds op mijn wishlist!

En dan nog een mooi nagellakje van Essie. Essie is echt mijn favoriete nagellakmerk! Deze kleur heet Bahama Mama, en het is een paars-roze kleur die redelijk donker wordt op de nagels met meerdere lagen. Ik was van plan om deze te kopen, maar uiteindelijk heb ik het toch niet gedaan. Nu heb ik spijt, haha!

Wat staat er op jullie wishlist?

4 comments

 1. Leuke lijst! Ben ook echt super benieuwd naar de Tattoo Liner, jammer dat je hem toen nergens kon vinden!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jammer dat 'ie niet in Nederland te koop is, hè ...

   Delete
 2. Bahama mama staat ook nog op mijn wishlist, toevallig zag ik die ook voorbij komen bij Estée. Plumful is echt een mooie lipstick, ik draag hem zelf echt heel vaak. Soft en Gentle heb ik een keer geprobeerd, maar ik vond hem niet heel geweldig, hoewel echt veel bloggers er fan van zijn. Ik ga dan liever voor de Mary-Lou Manizer.
  Liefs, Iris

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oh oke, dat kan natuurlijk. Ik vind Soft and Gentle wel heel mooi :)

   Delete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD