Social Media

Essie mint candy apple


De lente is alweer een poosje bezig, en zelfs de zomer komt af en toe al om de hoek kijken. En hoe hard je het misschien ook probeert, aan de pastelkleurtjes kan je niet ontkomen. Mint blauw of groen, licht geel of lila: deze kleurtjes zie je overal terug. Kleding, maar dus ook bij nagellak. Om eerlijk te zijn heb ik niet zoveel met pastelkleurtjes, soms vind ik het wel leuk maar over het algemeen hou ik er niet zo van. Toch vond ik deze kleur van essie erg mooi, en wilde ik hem graag uitproberen.

Deze leuke mintgroen/mintblauwe kleurtjes heb ik al veel vaker voorbij zien komen als nagellak. De kleur vind ik erg mooi, en vooral als je net wat gebruinde handen hebt is het prachtig. Maar vond ik het nooit zo bij mij passen, dus had ik het ook niet geprobeerd. 

Uiteindelijk kwam ik weer dit soort kleurtjes tegen, en heb ik me eraan gewaagd. De kleur die ik heb gekozen heet mint candy apple, en is een mintgroene/mintblauwe tint.
Hier nog even een close-up van het kwastje. De kwastjes van essie vind ik erg fijn in gebruik. Ze zijn breed, waardoor je makkelijk en snel je nagels kunt lakken. Maar ze zijn niet té breed, dus heel veel knoeien gebeurt ook niet snel. (Tenzij je met je andere hand dan je schrijfhand moet lakken, nog steeds is het best lastig.)


En dan natuurlijk de kleur! Zoals je misschien op de foto ook kunt zien, oogt de kleur op mijn nagels net een tintje donkerder dan de kleur in het flesje. Dit is in het echt ook zo. Ik vind het echt een hele mooie kleur, maar eerlijk gezegd denk ik niet dat ik hem vaak op mijn nagels ga dragen. Het past totaal niet bij me, zoals ik al dacht. Meestal heb ik neutrale kleuren op mijn nagels, en om dan ineens blauwe nagels te hebben is heel gek. Maar wie weet vind ik het over een tijdje wel heel leuk.Hoewel het niet mijn kleur is, ben ik toch nog heel enthousiast over dit nagellakje. Hoe kan het ook anders, want essie vind ik een heel fijn merk. De kleur is mooi, het kwastje is fijn en het is kwalitatief ook erg goed. Bij mij blijft een essie nagellak met twee laagjes zeker 4 of 5 dagen mooi zitten. Wel is essie net wat duurder, maar je hebt er dan ook een prachtig lakje bij.

Essie is onder andere te koop bij Etos of online bij verschillende webshops. De nagellakjes kosten €9,99 per stuk.

2 comments

  1. Ik vind het een mooi zomers kleurtje. Zelf draag ik ook meestal neutrale kleurtjes, dus zou deze niet zo snel kopen.
    Liefs, Iris

    ReplyDelete
  2. Wauw, deze is heel erg mooi! Ik zou deze juist wel vaak dragen!

    ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD