Social Media

Girlcrush: Leighton Meester


Misschien kennen jullie haar van Gossip Girl, Monte Carlo of the Roommate: Leighton Meester. Zelf ken ik haar van Gossip Girl en hoe vaker ik een aflevering keek, hoe mooier ik haar vond. Sindsdien heb ik een beetje een 'crush' op Leighton.

Nu bedoel ik met 'crush' niet dat ik verliefd ben, maar Leighton Meester vind ik gewoon een hele mooie vrouw. Haar gezicht is mooi in verhouding, en stiekem vind ik het ook wel leuk dat ze best klein is (1.64m). Ik ben namelijk maar 1.55m, dus op een of andere manier vind ik het leuk dat niet alle sterren 1.70m zijn met extreem lange benen.

Ook Leightons kledingstijl vind ik erg inspirerend. Heel classy en vrouwelijk, maar niet truttig. Hieronder een paar prachtige outfits van haar.
Wat vinden jullie van haar kledingstijl?

7 comments

 1. Ze is echt een prachtige vrouw en altijd mooi gekleed!
  Liefs, Iris

  ReplyDelete
 2. Inderdaad prachtige kledingstijl! Als actrice vind ik ze ook erg leuk, in 2015 komen er nog enkele filmen van haar aan waar ik heel benieuwd naar ben.

  ReplyDelete
 3. Oohh.. ik snap het wel! Leuke stijl heeft ze en wat is ze mooi!

  ReplyDelete
 4. Leighton is zó mooi en leuk he! Haar kledingstijl is ook heel erg classy inderdaad. <3 Wat vind je trouwens van haar muziek?!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ik ken niet zoveel muziek van haar. Ooit heb ik een of twee liedjes geluisterd maar dat vond ik niet zo... Haar cover van Dreams van Fleetwood Mac vind ik wel heel mooi :)

   Delete
 5. Leighton is zo'n top vrouw! Ik hou erg van haar kledingstijl, haar kleerkast zou ik ook wel willen ;)

  ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD