Social Media

Inspiratie: Aquazurra flats


De laatste tijd zag ik prachtige schoenen voorbijkomen en sindsdien heb ik ze in mijn hoofd. Hierboven zie je ze al, de 'flats' van Aquazurra. Deze schoenen vind ik zo prachtig! Vroeger had ik schoenen met puntige neuzen niet zo mooi gevonden, maar nu begin ik er steeds meer aan te wennen en het leuk te vinden.


Zijn deze schoenen niet prachtig? Ik vind ze erg elegant en sierlijk ogen. Deze schoenen zijn er nog in andere kleuren, maar ik hou nu eenmaal van zwart en deze zijn dan ook mijn favoriet. Wel zit er een minpuntje aan deze schoenen, namelijk de prijs. Ze kosten $675, want ongeveer €615 is... Zo jammer! Ik ben op zoek naar leuke dupes, maar helaas heb ik die nog niet gevonden. Als iemand tips heeft, hoor ik het graag!

Wat vinden jullie van deze schoenen?

9 comments

 1. Deze schoenen zoeken wij al zo lang! deze zijn zo mooi wauw erg leuk
  wij hebben ook van alles op onze site over fashion beauty food en lifestyle op www.melana.nl!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Klinkt leuk, ik ga zeker een kijkje nemen!

   Delete
 2. Oeh.. dat is inderdaad niet niks. Wel vind ik ze erg mooi! Vind het wel altijd jammer om veel geld uit te geven aan uitgesproken items. Ik heb dan liever simpele, basic items die ik zeker weten jaren mooi ga vinden!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja, dat is waar. Als je het over een jaar niet meer mooi vindt, is het zonde van het geld!

   Delete
 3. Oh, wauw! Ik vind ze echt onwijs mooi. Ik weet alleen niet of ik ze zou "durven" dragen, omdat het out of my comfortzone is!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Als je iets leuk vindt, zou ik het zeker dragen! :)

   Delete
 4. Oei dat is inderdaad wel veel geld, maar wel heel mooi.

  ReplyDelete
 5. leuke schoenen maar zeker een groot prijskaartje wat eraan hangt.. Jammer!

  ReplyDelete
 6. Ik vind dit gave schoenen en ik ben ze niet eerder tegen gekomen. Jammer van het prijskaartje maar ik verwacht snel goede replica's ;-)

  ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD