Social Media

Mijn Favoriete Blogger...


Ongeveer een jaar geleden kwam ik haar tegen op youtube: Estée van essiebutton. Ik keek al veel verschillende bloggers op youtube, maar sinds ik Estée's video's kijk is zij mijn favoriet geworden. Ze is mooi, heeft een goede smaak en een goed gevoel voor humor. Kennen jullie haar al?

Estée komt eigenlijk uit Canada, maar ze woont nu samen met haar vriend in Engeland. Vijf jaar geleden verhuisde ze en in Engeland startte ze haar blog, wat dus een enorm succes was. 

Misschien vraag je je af: waarom vind je essiebutton zo leuk? Het komt voornamelijk door haar humor. Haar personality vind ik écht komisch: ze maakt leuke opmerkingen en maakt grappen over zichzelf. Haar filmpjes zijn daardoor erg leuk om te kijken, gewoon omdat ze van die grappige opmerkingen tussendoor maakt.

Daarnaast heeft ze naar mijn mening echt een goede smaak: qua kleding maar natuurlijk vooral qua make-up. Haar make-up lijkt meestal erg natuurlijk, en ze heeft prachtige lipsticks en lippenbalsems in haar collectie. De kleuren op haar lippen vind ik altijd prachtig, en ik ben dus ook vaak op zoek naar de producten die zij gebruikt. 

Estée's oogmake-up vind ik ook altijd prachtig zitten. Meestal gebruikt ze bruine of taupe kleuren voor oogschaduw. Dit staat haar prachtig, vooral in combinatie met haar meestal rozerode lipsticks en lippenbalsems. 

Haar reviews vind ik ook altijd leuk en interessant om te lezen. Ik ben ook altijd benieuwd naar wat voor producten ze gebruikt, wat het natuurlijk extra leuk maakt om ze te lezen. Ook maakt ze elke maand op haar youtube-kanaal een 'favourites' video met daarin natuurlijk haar favorieten van de maand. Dit vind ik de leukste video's om te kijken, omdat je dan eigenlijk allemaal mini reviews krijgt over de producten.

Als je essiebutton nog niet kent: neem eens een kijkje op haar site essiebutton.com of op haar youtube-kanaal. Ik vind haar in ieder geval erg leuk!

Wie is jullie favoriete blogger?

5 comments

 1. Estée is echt leuk! Ik kijk haar Youtube filmpjes nu al 3 jaar en ben nog steeds fan, vooral de vlogs zijn favoriet bij mij.
  Liefs, Iris

  ReplyDelete
 2. Volg je haar vlogs eigenlijk ook? Haar personaliteit is zó leuk hé! Zo spontaan. En inderdaad, haar make-up oogt altijd heel natuurlijk.

  ReplyDelete
 3. Ik heb al veel over haar gehoord, maar heb nog nooit iets van haar gezien of gelezen. Ga ik nu meteen doen! Leuk artikel.

  ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD