Social Media

Mijn nieuwe bril!


Sinds een aantal jaren draag ik lenzen. Nu heb ik zelf wel een bril, maar helaas zit deze niet fijn omdat mijn wimpers elke keer tegen het glas aankomen. Het is dus voor mij best moeilijk om een goede bril te vinden, omdat dit bij veel brillen het geval is. Nu kreeg ik de kans om een bril te bestellen bij Polette, dus ik besloot een gokje te wagen!

Polette is een internationale online opticien met (zonne)brillen op sterkte, maar ook zonder sterkte kun je er terecht. Polette heeft een nieuwe distributiemethode: Polette is de enige tussenpartij tussen fabriek en klant. Hierdoor kan Polette de klanten scherpe prijzen aanbieden. De prijs van de monturen zit namelijk tussen de €9,99 en €49,99 en van de lenzen tussen de €9,99 en €89,99. Dit is een stuk goedkoper dan bij een opticien! En er is ook erg veel keus: er zijn namelijk meer dan 900 designmonturen.

Omdat ik al een tijdje op zoek was naar een fijne bril, besloot ik om een bril op sterkte te bestellen bij Polette. Zelf heb ik een afwijking van -1.50 aan beide ogen. Dit valt nog wel mee, maar een bril of lenzen heb ik zeker nodig.

Zelf heb ik gekozen voor het montuur Jurassic, een bruin montuur met neusvleugeltjes. Persoonlijk vind ik een bruin montuur mooier dan bijvoorbeeld een zwart montuur, omdat de kleur wat minder hard is. Het Jurassic montuur kost €16,99, maar de uiteindelijke prijs is natuurlijk afhankelijk van de glazen.
Ik ben heel erg blij met deze bril! Het montuur vind ik mooi en ik zie er goed door. Ook raken mijn wimpers de glazen niet, erg fijn! Het enige wat je hoeft te doen als je een bril uitzoekt, is je sterkte in te vullen en je pupilafstand. Nu is het het verstandigst om je pupilafstand op te laten meten bij een opticien, maar ik heb bijvoorbeeld zelf mijn pupilafstand opgemeten met een handleiding op internet. Dit heeft bij mij ook prima gewerkt.Naast leuke brillen en zonnebrillen heeft Polette ook nog accessoires zoals brillendoekjes en brillenkokers. Zelf heb ik nog een schattig brillendoekje met olifantjes uitgekozen, en een mooie brillenkoker gemaakt van bamboe. Dit vond ik er wel bijzonder uitzien, en hij beschermt de bril ook goed in je tas.

Wat ik vooral erg leuk vind, is dat je bij de zonnebrillen niet gebonden bent aan de zonnebrillen die op de site staat. Je kunt namelijk ook een gewoon montuur kiezen, en daar donkere glazen in laten zetten. Ideaal, toch?Ik ben echt heel blij met deze bril en de accessoires, dus ik ga ze zeker vaak gebruiken. Zelf vind ik het heerlijk om af en toe geen lenzen in te doen en met een bril rond te lopen. Dus als je nog op zoek bent naar een leuke bril, is de site van Polette zeker een bezoekje waard!


Deze blogpost is in samenwerking met Polette.

3 comments

 1. Wat een super vette bril! Staat je heel leuk.
  Dat brillendoekje is ook super cute haha.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Lief van je! Ja, die vond ik ook erg schattig :)

   Delete
 2. Oh echt leuke bril! Hij staat je ook goed :)!

  ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD