Social Media

Must Seen Series: Gossip Girl


Vandaag vond ik het weer eens tijd voor een must-seen serie, namelijk Gossip Girl. Deze serie heb ik een paar jaar geleden al helemaal afgezien, maar laatst kwam ik weer op het idee om opnieuw alle 6 seizoenen te kijken. En ik ben weer helemaal fan geworden!

Gossip Girl is een serie die zich afspeelt in New York. Alleen daarom vind ik het zelf al leuk om de serie te zien, omdat je ook zoveel van New York als stad ziet.

De serie gaat over een aantal jongeren/studenten die in de Upper East Side van Manhattan wonen. De meeste hoofdpersonen zijn erg rijk, en zo ziet hun leven er dan ook uit. Exclusieve feestjes, dure jurken en prachtige huizen. In het begin van de serie zitten ze allemaal nog op een high school, maar hierna gaan ze natuurlijk naar een college. 

De belangrijkste personen zie je op de foto hierboven, namelijk Chuck, Nate, Vanessa, Dan, Jenny, Blair en Serena. Blair en Serena zijn beste vriendinnen, maken veel ruzie maar zijn toch onafscheidelijk. Serena is 'the IT-girl' en heeft dan ook veel verschillende relaties. Chuck en Nate zijn beste vrienden, maar Vanessa, Dan en Jenny vallen er eigenlijk een beetje buiten omdat ze niet zo rijk zijn.

Eigenlijk gaat de serie gewoon over vriendschappen, liefdes, seks, drugs en alcohol, verraad, bedrog, geld en hun leven is een grote drama. Zelf vind ik het erg vermakelijk om naar dit te kijken, maar een diepgaande serie moet je niet verwachten. Door al de drama is het een verslavende serie, en wil je steeds weten wat er verder gebeurt. Er zijn geen grote cliffhangers, maar verslavend is het zeker!

Bijna alles wordt overdreven in de serie, dus erg realistisch is het naar mijn mening niet. Natuurlijk zou het allemaal wel kunnen, maar het is wel érg ver gezocht. Ze spelen spelletjes met elkaar en er worden steeds nieuwe geheimen ontdekt. Erg vermakelijk, toch?

Nu is het misschien nog niet duidelijk waarom de serie Gossip Girl heet... In de serie bestaat er een site genaamd Gossip Girl, met allemaal roddels over de rijke burgers van Manhattan. Iedereen stuurt tips naar deze persoon, maar niemand weet wie de eigenaar van Gossip Girl is. En zoals de intro van de serie luidt:
And who am I? That's a secret I'll never tell. You know you love me, XOXO Gossip Girl.

Wat vinden jullie van Gossip Girl?

3 comments

 1. Ik ben denk ik echt een beetje apart want deze serie spreekt me echt niét aan aan.. net als Pretty little Liars.. Doet me ook niks hihi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, snap ik op zich wel hoor! Ik vind het geen goede series maar wel vermakelijk.

   Delete
 2. Ik ben ook van fan Gossip Girl. Ik was niet meteen verkocht, pas na seizoen 1 begon ik de serie leuk te vinden.
  En dan de ontknoping?! Ik had het niet zien aankomen wie Gossip Girl was :)

  ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD