Social Media

New In: Zomerjurkje


Is de 'plantenprint trend' jullie ook opgevallen de laatste tijd? Ik vond dit leuke jurkje met plantenprint van de Only bij Sans-online, en ik was er meteen heel benieuwd naar. Voor degenen die Sans-online nog niet kennen: dit is een online webshop met heren- en dameskleding, en verkopen onder andere merken als Only, Vero Moda, Vila en Esprit. Ik had geluk, en mocht iets leuks uitzoeken!


Na lang piekeren over wat ik wilde bestellen, heb ik gekozen voor dit jurkje van Only. De afgelopen tijd is de print met planten me echt opgevallen, en ik vind het ook een erg leuke print. Je ziet het in kleding, maar ook bij home accessoires zoals kussens, dekens en zelfs gordijnen! Normaal draag ik niet zo heel veel kleur, maar omdat de zomer er weer aankomt, probeer ik toch wat meer kleur in mijn garderobe te krijgen.Het jurkje heb ik gekozen in de maat S. Het is een los en wat breder jurkje, en bij mij komt 'ie tot net wat boven de knie. Hij valt bij mij wat groter omdat ik erg klein ben, namelijk 1.55m, maar dit vind ik niet erg. Zo is het jurkje lekker los en comfortabel.De stof van het jurkje vind ik ook erg mooi en fijn. Het is een wat dikkere stof, waardoor hij mooi valt. Ook is het jurkje ideaal voor de zomer, maar omdat de stof wat dikker is, is hij op wat frissere zomerse dagen ook nog lekker draagbaar.


Op de achterkant van het jurkje zit nog een leuk detail, namelijk een rits. Dit maakt het jurkje net wat specialer. Ik ben echt heel blij met dit jurkje, en ik ga 'm vast vaak dragen als het lekker zomers weer is. De print vind ik erg leuk en origineel, en ook de kleuren vind ik mooi. Het stofje voelt zacht aan, en omdat het een wat losser jurkje is, zit 'ie ook lekker comfortabel. Overigens was de bestelling ook erg snel binnen, het duurde maar twee dagen. Heel erg fijn natuurlijk, want als ik iets besteld heb wil ik het het liefst ook meteen hebben, haha!

Dit jurkje van Only is te koop bij Sans-online voor €30,-.


Deze blogpost is gesponsord door Sans-online.

9 comments

 1. Wat leuk, ik zat ook net op hun webshop te kijken en scrollde net voorbij dit jurkje! Ziet er heel mooi uit, de kleuren zijn ook erg fijn!

  ReplyDelete
 2. Oeh, hij is echt héél erg leuk! Zo'n leuk printje en het model is ook fijn.

  ReplyDelete
 3. Ziet er leuk uit! En geweldige print zeg :) Staat je vast goed.

  ReplyDelete
 4. Wauw! Super leuk jurkje, echt mijn stijl :D

  ReplyDelete
 5. Ah dit is echt een onwijs leuk jurkje!
  Liefs, Iris

  ReplyDelete
 6. Wat een toffe jurk, snel zelf eens bestellen :) hihi

  ReplyDelete
 7. Mooi jurkje, de print vind ik erg leuk! Ik ga ook eens een kijkje nemen op hun webshop..

  ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD