Social Media

NYC Big Bold 24H Mascara


Mascara: het meest basic maar oh zo handige make-up product. Naar mijn mening wel redelijk saai, maar natuurlijk wel erg fijn als 'ie gewoon goed z'n werk doet. Vandaag testte ik de NYC Bid Bold 24H mascara...

Om eerlijk te zijn had ik nog nooit een product van NYC geprobeerd. NYC is, geloof ik, niet zo'n heel bekend of populair merk en je ziet het dan ook niet zo vaak voorbijkomen op internet. Deze mascara had ik al een tijdje liggen, dus ik vond het wel tijd om 'm eens te testen. Ik wist niet zo goed wat ik moest verwachten, maar van een geweldige mascara ging ik niet uit.


De verpakking van de mascara is gewoon een standaard verpakking. Niet bijzonder, niet lelijk maar ook niet mooi. Aan de verpakking is wel te zien dat het om een budget mascara gaat, want luxe ziet 'ie er niet uit. De roze metallic letters laten het wat goedkoop ogen.Het borsteltje van de mascara is aan de grote kant. Op zich een prima borsteltje, maar ik geef de voorkeur aan een wat smaller, kleiner borsteltje. Zo kun je wat makkelijker en preciezer te werk gaan, en voorkom je knoeien ook. 


En dan natuurlijk het belangrijkste: het effect. Om eerlijk te zijn was ik best wel teleurgesteld. Een extreem goede mascara had ik niet verwacht, maar wel iets beter dan het effect wat hij daadwerkelijk geeft. Links is mijn linkeroog te zien, rechts mijn rechteroog. Zoals je ziet is het een hele natuurlijke mascara. Erg lang maakt de mascara je wimpers niet, en krullen eigenlijk ook niet. De mascara geeft je wimpers een zwart kleurtje en misschien net wat meer lengte. Meer niet.

Wat jammer! Natuurlijk had de mascara nog veel slechter kunnen zijn zodat je bijvoorbeeld spinnenpoten zou krijgen, maar ik had op zoveel meer gehoopt! Het is dan wel een budget mascara, maar voor dit geld kun je vast en zeker een betere mascara kopen die je wimpers langer én meer krullend maakt. Helaas.

De NYC Big Bold 24H Mascara is te koop bij Kruidvat filialen of online voor €4,29.

3 comments

  1. Ik vind de mascara juist wel mooi staan, hij is heel natuurlijk waardoor het juist lijkt alsof je geen mascara op hebt. Mooi hoor!

    ReplyDelete
  2. Jammer, ik hou er wel van wanneer je wimpers flink aangezet worden door een mascara. jammer dat deze dat niet doet. Fijne review <3

    ReplyDelete
  3. Zo slecht vind ik het er ook weer niet uit zien hoor! Maar je voelt dat natuurlijk zelf het beste aan. Mascara is en blijft een lastig verhaal!

    ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD