Social Media

Unsuccesful Adulting Tag


Deze tag heb ik al op verschillende blogs voorbij zien komen: bij Vera en Suz, Teske, Lotte van Lottelovesbeauty... Ik heb het natuurlijk over de Unsuccesful Adulting Tag, zoals jullie al aan de titel hadden gezien. Eigenlijk beschouw ik mezelf nog niet als écht volwassen persoon. Ik bedoel: ik zit nog op de middelbare school, ik woon nog thuis en mijn ouders regelen veel dingen nog voor mij, zoals zorgkosten. Toch ben ik voor de wet volwassen, omdat ik nu eenmaal 18 ben (over een maandje 19!). Vandaar dat ik graag deze tag wil doen, want hoewel ik steeds iets meer volwassen word, ben ik ook nog wel een 'kind'.

Wat is het meest onvolwassen eten dat je de afgelopen week hebt gegeten?
Ik denk dat dat snoepjes waren, gewoon van die gekleurde, zachte snoepjes. Een soort redband.

Hoe vaak ga je vóór 22:00 naar bed?
Uhm... nooit. Dat heb ik echt al een hele lange tijd niet meer gedaan. Wel dat ik 's avonds in mijn bed lag en series aan het kijken was, maar dat telt niet echt mee. Ik ben echt een avondmens, en ik hou er dan ook niet van om 's avonds vroeg te gaan slapen.

Wat is het laatste kinderprogramma dat je hebt gekeken?
Ik geloof niet dat ik echt kinderprogramma's kijk... Alleen als er écht niets op tv is, kijk ik weleens van die nagesynchroniseerde series op Nickelodeon. Maar dit is ook al maanden geleden.

Wat is het laatste dat je bent vergeten?
Een briefje van 5 euro meenemen om aan iemand te geven. Gewoon niet meer aan gedacht.

Ben je weleens in je pyjama naar buiten geweest?
Ik zit in de zomer best vaak in mijn pyjama buiten op ons terras, maar niemand kan me daar echt zien. Vroeger op de basisschool hebben we één keer een pyjamadag gehad, dus iedereen moest in zijn pyjama naar school. Ik kan me dat nog vaag herinneren, en dat vond ik toen erg leuk.

Wat is je meest ranzige gewoonte?
Ik bijt heel vaak op mijn nagelriemen. Niet mijn nagels, daar ben ik heel lang geleden mee gestopt. Maar mijn nagelriemen kan ik niet met rust laten. Als ik uit de douche kom, zie je dan ook allemaal velletjes. 

Hoeveel enkele sokken heb je in je kast/la liggen?
Ik denk een paar enkele sokken, maar niet veel. Ik draag altijd gewoon dezelfde sokken, nooit twee verschillende. Dat vind ik niet fijn, want ze voelen toch anders aan.

Welke lelijke emoji gebruik je weleens?
Emoji vind ik nog steeds een gek woord, haha. Maar ik vind niet dat ik hele lelijke emoji's gebruikt. De lelijkste is dan een hoofdje met een knipoog en de tong die hij uitsteekt.

Wat is je meest nerderige eigenschap?
Ik kan Harry Potter films oneindig vaak kijken, want het verveelt nooit. Én ik vind het leuk om essays te schrijven, met name in het Engels.

Wanneer is voor het laatst het eten dat je kookte mislukt? Wat was het?
Om eerlijk te zijn kook ik nooit... Wel ben ik echt heel slecht in een eitje bakken. Ik kan het gewoon niet. 

Welke tic komt bij je naar boven als je je ongemakkelijk voelt?
Ik denk dat ik dan een beetje naar de grond ga kijken, heel awkward lachen naar iemand of mijn mobiel pakken en daarop 'iets' doen. Gelukkig is dat al heel lang niet meer voorgekomen.

Wat was de laatste rekening die je 'verstopte'?
Ik krijg nooit echt rekeningen binnen, en als ik iets online bestel betaal ik meteen met iDeal. Wel heb ik weleens geld van mijn ouders geleend en wilde ik wachten totdat ik mijn salaris zou krijgen, omdat ik me anders blut zou voelen haha. Maar ik betaal het wel altijd terug natuurlijk.

Wat een leuke tag is dit! Misschien ben ik nog niet helemaal volwassen, maar het begint al een klein beetje te komen. Behalve dat ik nooit kook, dat moet ik écht maar eens gaan leren...

1 comment

  1. Leuke tag is het inderdaad! Ik bijt ook vaak op mijn nagelriemen, zo zonde eigenlijk.

    ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD